Bettina Bakt 5 jaar en viert daarom feest op zaterdag 8 november. Bettina zoekt een aantal mensen die met biologische en ambachtelijke producten op een kleine markt willen staan in de Van Woustraat in Amsterdam. Wil jij daar ook staan? Stuur een mail naar info@bettinabakt.nl.
Bettina is tevens op zoek naar een duurzame en ambachtelijke nieuwe buur. 'Bettina Bakt zoekt buur' is een initiatief waarmee nieuwe ondernemers worden gezocht voor de Van Woustraat. Het winkelstraatmanagement De Pijp en Eigen Haard dagen ondernemers uit met een voorstel te komen voor een aantal beschikbare panden. Op zaterdag 8 november kunnen geïnteresseerden een blik werpen bij Bettina Bakt en een aantal nabij gelegen panden van Eigen Haard.
In de Van Woustraat hebben zich de afgelopen jaren verschillende ondernemers gevestigd binnen het thema 'duurzaam & ambachtelijk'. Hiermee heeft de straat een heel eigen kleur en profiel ontwikkeld. In de straat zit de biologische banketbakkerij Bettina Bakt. Bettina heeft in september de DAM-Stadsdeelprijs Zuid gewonnen en is daarmee genomineerd voor de stedelijke DAM-prijs voor de meest duurzame ondernemer. Naast Bettina Bakt staan nog verschillende panden leeg. Of beter gezegd: panden die beschikbaar zijn voor nieuwe ondernemers.
Bettina en de eigenaar van de lege panden, woningcorporatie Eigen Haard, zien graag dat zich hier ondernemers vestigen die passen binnen het profiel van 'duurzaam & ambachtelijk'. En nog liever: ondernemers die dit profiel versterken.
In samenwerking met het winkelstraatmanagement worden ondernemers uitgedaagd zich te melden bij de winkelstraatmanager John Bardoel met een voorstel waarin ze aangeven wat hun bedrijf gaat toevoegen aan de Van Woustraat en waarom zij nu juist de nieuwe buurman of buurvrouw van Bettina moeten worden. Bettina Bakt bestaat eind oktober 5 jaar. Bettina organiseert daarom een markt op zaterdag 8 november waarbij de panden van Eigen Haard te bezoeken zijn. Vervolgens kunnen geïnteresseerden hun aanbod indienen bij winkelstraatmanager John Bardoel (j.bardoel@seinpost.com) waarna een jury de uiteindelijke keuze maakt.
Voor meer informatie: www.bettinabakt.nl
Abonneren
Vacatures
- Coördinator backoffice
- Accountmanager industrie (internationaal)
- Assistent-Bedrijfsleider met doorgroei tot Operationeel manager
- Junior productspecialist biologische kruiden
- Avonturier / Zelfstandig recruiter
- Accountmanager
- Senior AGF Pricing Specialist
- Sales Support
- Quality Assurance Manager
- Senior / junior inkoper bloemen
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- Fotoreportage BioXpo - Veel nieuwe producten bij de Nederlandse exposanten
- Machandel nu volledig in Britse handen
- Druiventuin in de verkoop, maar telers stoppen (nog) niet
Top 5 - afgelopen maand
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-16 "Dit is de manier waarop ik wil boeren: een goede bodem, dicht bij de consument en traceerbaar voedsel"
- 2022-05-13 Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- 2022-05-09 Drukbezochte streekmarkt en open dag bij jubilerend bio-bakker Bolhuis
- 2022-05-05 Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier
- 2022-05-02 Kleinere sandwiches en taartstukken vanwege hogere prijzen: "We zijn hier open over"
- 2022-04-29 Bakker Bolhuis bakt 25 jaar biologisch
- 2022-03-31 Zwitsers bio-label geldt bij uitzondering deels ook voor Europees tarwe
- 2022-03-28 "We gaan voor eigen graan"
- 2022-03-01 Henk Smit overleden
- 2022-02-25 Braas Brood- en Banketbakkerij zal fors uitbreiden
- 2022-02-16 Nieuw: Moin vegan (choco) croissants
- 2022-02-10 "Dat ik ooit overstapte op biologisch meel, was uit een soort bewijsdrang"
- 2022-02-02 Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over
- 2022-01-03 Biologische bakker in nieuwbouw bij station Sloterdijk in Amsterdam
- 2021-12-16 rose&vanilla krijgt investering van ruim half miljoen van Brave New Food Investments
- 2021-12-15 BioForum organiseert infosessies voor bakkers die willen omschakelen
- 2021-12-07 Drie nieuwe soorten Belgisch biologisch tarwebrood dankzij succesvol ketenproject
- 2021-11-22 Biobakkerij De Trog opent belevings- en R&D-centrum
- 2021-10-21 Eerste oogst biobaktarwe van Belgisch ketenproject is een succes
- 2021-10-13 "De vanilleflan is misschien wel het populairste taartje"