Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Viert 5-jarig bestaan

Bettina Bakt zoekt buur

Bettina Bakt 5 jaar en viert daarom feest op zaterdag 8 november. Bettina zoekt een aantal mensen die met biologische en ambachtelijke producten op een kleine markt willen staan in de Van Woustraat in Amsterdam. Wil jij daar ook staan? Stuur een mail naar [email protected].

Bettina is tevens op zoek naar een duurzame en ambachtelijke nieuwe buur. 'Bettina Bakt zoekt buur' is een initiatief waarmee nieuwe ondernemers worden gezocht voor de Van Woustraat. Het winkelstraatmanagement De Pijp en Eigen Haard dagen ondernemers uit met een voorstel te komen voor een aantal beschikbare panden. Op zaterdag 8 november kunnen geïnteresseerden een blik werpen bij Bettina Bakt en een aantal nabij gelegen panden van Eigen Haard.In de Van Woustraat hebben zich de afgelopen jaren verschillende ondernemers gevestigd binnen het thema 'duurzaam & ambachtelijk'. Hiermee heeft de straat een heel eigen kleur en profiel ontwikkeld. In de straat zit de biologische banketbakkerij Bettina Bakt. Bettina heeft in september de DAM-Stadsdeelprijs Zuid gewonnen en is daarmee genomineerd voor de stedelijke DAM-prijs voor de meest duurzame ondernemer. Naast Bettina Bakt staan nog verschillende panden leeg. Of beter gezegd: panden die beschikbaar zijn voor nieuwe ondernemers.

Bettina en de eigenaar van de lege panden, woningcorporatie Eigen Haard, zien graag dat zich hier ondernemers vestigen die passen binnen het profiel van 'duurzaam & ambachtelijk'. En nog liever: ondernemers die dit profiel versterken.

In samenwerking met het winkelstraatmanagement worden ondernemers uitgedaagd zich te melden bij de winkelstraatmanager John Bardoel met een voorstel waarin ze aangeven wat hun bedrijf gaat toevoegen aan de Van Woustraat en waarom zij nu juist de nieuwe buurman of buurvrouw van Bettina moeten worden. Bettina Bakt bestaat eind oktober 5 jaar. Bettina organiseert daarom een markt op zaterdag 8 november waarbij de panden van Eigen Haard te bezoeken zijn. Vervolgens kunnen ge├»nteresseerden hun aanbod indienen bij winkelstraatmanager John Bardoel ([email protected]) waarna een jury de uiteindelijke keuze maakt.

Voor meer informatie: www.bettinabakt.nl
Publicatiedatum: