Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fluf Snack Pack: Herbruikbaar boterhamzakje van biologisch katoen

Een boterham mee naar school, fruit of nootjes mee voor onderweg? De wasbare, biologisch katoenen Snack Packs van Fluf fleuren met hun kleurrijke prints een tussendoortje helemaal op. Fluf ziet er vrolijk uit en is het duurzame alternatief voor wegwerpzakjes.


Makkelijk schoonmaken

De Snack Packs zijn gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en hebben een voering van voedselveilig waterafstotend materiaal. Een doekje erover of even afspoelen onder de kraan is vaak al voldoende. Hij kan gewoon in de wasmachine op een mild wasprogramma. Zo kan men de Snack Pack keer op keer opnieuw gebruiken.



Door de verschillende prints is er voor iedereen, jong en oud, wel een leuk zakje te vinden om snacks of een boterham in mee te nemen. De prints zijn gedrukt met veilige azo-vrije inkt. De Snack Pack is een handig, herbruikbaar en milieuvriendelijk boterhamzakje vrij van schadelijke stoffen.

Voor meer informatie: www.greenjump.nl
Publicatiedatum: