BioPlein op AGF Detail

De vakbeurs voor versspecialisten, AGF Detail, staat weer voor de deur. Vroegop-Windig en Kroon Biologische Verswaren gaan op deze beurs een imposant BioPlein van ruim 260 vierkante meter neerzetten dat de bezoeker volop gaat inspireren. Samen met ruim 20 leveranciers en zusterbedrijven De Kweker en Natudis, biedt het BioPlein op 30 september en 1 oktober in Expo Houten een zeer gevarieerd en breed assortiment biologische producten aan waarmee de bezoeker volop inzicht in de commerciële kansen van biologisch krijgt.

Relatie Vroegop-Windig en Kroon Biologische Verswaren

Vroegop Ruhe & Co heeft enkele maanden geleden het heuglijke nieuws naar buiten gebracht dat zij Kroon Biologische Verswaren, Natudis en het Belgische bedrijf Hagor heeft overgenomen van Wessanen. Na veel positieve reacties van alle betrokkenen is er de afgelopen maanden hard gewerkt om de mooie samenwerking tussen Vroegop-Windig en Kroon Biologische Verswaren nog efficiënter en eenduidiger te maken. De afgelopen drie jaar deelden Kroon en Vroegop-Windig namelijk al één gebouw en waren zij al gewend om op veel vlakken samen te werken.
Inmiddels zijn de medewerkers van de biologische tak van Vroegop-Windig, voormalig De Biokweker, werkzaam bij Kroon. Kroon heeft deze collega's met hun ervaring en expertise hartelijk welkom geheten. Vroegop-Windig en Kroon zijn er dan ook trots op te melden dat alle biologische versactiviteiten onder de vlag van Kroon Biologische Verswaren als aparte entiteit plaatsvinden.

Het BioPlein dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober

Om de samenwerking extra kracht bij te zetten hebben de zusterbedrijven besloten om samen een imposant BioPlein op AGF Detail te organiseren. U bent van harte welkom om op dinsdag 30 september of woensdag 1 oktober een bezoek te brengen aan het BioPlein op de AGF Detail.

Voor meer informatie over AGF Detail en het Bioplein zie www.agfdetail.nl. Voor meer informatie over Vroegop-Windig zie www.vroegop.nl. Voor meer informatie over Kroon Biologische Verswaren zie www.kroonbiologisch.nl.

Het BioPlein: stand 390.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven