Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Proef de 'veggie' lifestyle tijdens de Veggie Fair

Op zaterdag 4 en zondag 5 oktober vindt de tweede Veggie Fair plaatst, de grootste vegetarische beurs van Nederland. Op landgoed de Olmenhorst vindt dan hét duurzame en biologische evenement plaats waar de Veggie lifestyle centraal staat. "De Veggie Fair geeft iedereen de kans om vegetarische en plantaardige producten te proeven, te ervaren en te beleven. Het is het ideale uitje voor mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaam leven", aldus organisator Christine Burgemeester (Vegetafel).



Op de Veggie Fair maken mensen op een leuke, ontspannende en ongedwongen manier kennis met een vegetarische en veganistische levenswijze. Bezoekers kunnen producten van diverse bedrijven proeven en voelen. Daarnaast geven inspirerende sprekers lezingen en vinden er workshops plaats. Voor de jonge bezoekers is er op de Veggie Fair ook van alles te beleven, naast de zelfpluk (georganiseerd door De Olmenhorst) die ook dat weekend plaatsvindt. De Veggie Fair wordt georganiseerd door Vegetafel in samenwerking met de Vegetariërsbond, de Vegetarier.nl, Vegatopia en Dream IT. "Oud en jong, vegetariër, flexitariër, veganist of veggie-nieuwsgierig; iedereen kan terecht voor een leerzame, leuke en vooral lekkere dag tijdens de Veggie Fair. Georganiseerd door de organisaties die alles weten van lekker vegetarisch eten", aldus Christine Burgemeester.



Toegang tot de fair is gratis. Vorig jaar waren er tijdens de eerste editie circa 10.000 bezoekers.
 
"Kortom de tweede editie van de grootste vegetarische fair in Nederland belooft weer een gezellige, duurzame, biologische dag te worden voor jong en oud!"

Voor meer informatie over het evenement kunt u terecht op de website www.veggiefair.nl.
Publicatiedatum: