Eierzoekfestijn op De Kromme Lepel

Kom Eerste Paasdag verstopte chocolade-eitjes zoeken op het erf van bio-tuinderij De Kromme Lepel in Bergen op Zoom. In de schuur kan men voor een kleine bijdrage aanschuiven voor een lekker Paashapje (op=op) en een bakje koffie, thee of limonade. Voor superspeurders worden er ook Gouden Eieren verstopt die ingewisseld kunnen worden voor een leuk extra presentje.

Deelname kost 3 euro per persoon en een deel van de opbrengst gaat naar de vrijegrondcampagne voor Stichting Grondbeheer. Stichting Grondbeheer voert een crowdfundingcampagne om ervoor te zorgen dat de grond behouden blijft voor bio-dynamische landbouw en betaalbaar blijft voor toekomstige generaties.

Datum: zondag 20 april 2014, doorlopend eieren zoeken tussen 10:00 uur en 14:00 uur. Locatie: bio-tuinderij De Kromme Lepel, Laageinde 20 in Bergen op Zoom (ter hoogte van Lepelstraat).

Entree: 3 euro per persoon, aanmelden vóór 16 april via info@spekenboter.nl. Van een deel van de entree-opbrengst wordt grond vrijgemaakt voor De Kromme Lepel. Zie voor meer informatie de campagne voor De Kromme Lepel.

Met dank aan EkoPlaza voor het sponsoren van de lekkere biologische choco-eitjes.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven