Informatiebijeenkomst BioVak 2015: 17 april in Utrecht

ICEM organiseert op donderdag 17 april een informatiebijeenkomst over BioVak 2015. De bijeenkomst wordt van 14:00 uur tot 16:00 uur gehouden in de Juliana Congreszaal in de Jaarbeurs Utrecht.

De uitnodiging:

Vruchtbaar platform voor de gehele biologische sector
U heeft het vast al vernomen: BioVak verhuist naar de Jaarbeurs in Utrecht. Op woensdag 21 en donderdag 22 januari 2015 presenteert de nationale en internationale biologisch sector zich op deze toplocatie. Zoals bij alle verhuizingen het geval is, zullen er ook voor BioVak een aantal veranderingen zijn. Echter, de vertrouwde en ontspannen sfeer die BioVak typeert nemen wij mee naar Utrecht. Bovendien, de service die u gewend bent van organisator ICEM wordt aangevuld door die van het team van de Jaarbeurs, zodat u nog beter bediend wordt.

Tijdens de informatiebijeenkomst vertelt Mike de Looze, oprichter van BioVak, over zijn plannen en neemt hij u, samen met het team van ICEM en de Jaarbeurs, mee over de beursvloer. Daar heeft u de mogelijkheid om alvast uw standruimte voor 2015 te reserveren. De dag wordt afgesloten met een proeverij en borrel.

Programma

  • Welkom door Henk Broeders, directievoorzitter Jaarbeurs Utrecht.
  • BioVak 8.1 - Mike de Looze, directeur beursorganisatie ICEM.
  • Buiten Gewoon in het Land - Eric van den Noort, directeur Jaarbeurs Catering/Grand.
  • Rondleiding beursvloer.
  • Afsluitende borrel.

Aanmelden

Aanmelden kan door deze antwoordkaart te retourneren of door een mail te sturen naar mikedelooze@icem.nl onder vermelding van uw naam en bedrijfsgegevens.

Klik hier voor de volledige uitnodiging of kijk voor meer informatie op www.biovak.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.