Zelf je kleding maken tijdens Open Atelier

Biologische webwinkel Pure Coverz opent atelierdeuren

Ben je beginnend naaister en heb je soms wat advies nodig, of vind je het gewoon gezellig om gezamenlijk creatief bezig te zijn? Hiervoor kun je voortaan elke woensdag van 10:00 uur en 14:00 uur terecht bij het Open Atelier van Pure Coverz aan de Bijlestaal 42N in Broek op Langedijk.

Tijdens het Open Atelier ben je welkom om in het atelier van Pure Coverz te werken aan je eigen creaties. Je mag hiervoor je eigen naaimachine meenemen. Zo kun je thuis eenvoudig doorwerken aan je project. Maar er zijn ook verschillende naaimachines aanwezig waar je op kunt werken. Je bent vrij om je eigen stof te gebruiken of iets uit de Pure Coverz stoffencollectie aan te schaffen voor je creatie.


Beginners

Monique Zoon: "Bij Pure Coverz is de collectie stoffen steeds verder uitgegroeid door de enorme vraag naar mooie biologische katoenen stoffen door vrouwen die zelf kleding maken. Op markten en beurzen hoor ik vaak dat velen net beginnen en het nog best moeilijk vinden om zelf iets te maken. Daardoor kwam ik op het idee om ons atelier open te stellen voor iedereen die hier behoefte aan heeft. Ervaring krijg je tenslotte door het gewoon te doen!"

Pure Coverz

Het Open Atelier is een initiatief van Monique Zoon. Na de Modevakschool en vele jaren werkervaring, heeft zij Pure Coverz opgericht. Pure Coverz is een webwinkel met stoffen en textielproducten op biologische grondslag. Voor Pure Coverz heeft Monique een grote collectie beddengoed en ander woontextiel vervaardigd van mooie biologische katoenen stoffen. Daarnaast heeft ze in haar privéleven vele ontwerpen achter de naaimachine gemaakt. Met deze kennis en ervaring helpt ze graag anderen een eindje op weg om zelf ook mooie creaties te maken.

Langskomen?

De deuren van het Open Atelier staan open op woensdagen tussen 10:00 en 14:00 uur. Pure Coverz is gevestigd op bedrijventerrein Zuiderdel in Broek op Langedijk aan de Bijlestaal 42N. Kijk op de website van Pure Coverz voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven