Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Equilibrium toont bio-kleding tijdens GO Fashion Fair

Equilibrium Vitae zal haar van 100 procent biologisch katoen gemaakte kleding laten zien op de Green Orange Fashion Fair. GO Fashion Fair is de eerste zelfstandige B2B beurs die volledig draait om duurzame mode. De beurs vindt plaats op 26 en 27 januari in het monumentale Scheepsvaartmuseum te Amsterdam. Hier zullen sustainable brands hun collecties tonen aan inkopers, agenten en pers. Voor de bezoekers is het geheel kosteloos om de beurs te bezoeken en de duurzame modemerken te bewonderen.



De missie van Equilibrium Vitae is om mooie kleding te maken zonder desastreuze gevolgen voor onze omgeving. Dit Amerikaanse label gelooft in een betere wereld waar duurzaamheid een grote rol in speelt. Streven naar een schone wereld is een lijndraad bij het ontworpen van hun collecties. Elk product wordt geproduceerd op een milieuverantwoorde manier, gemaakt van 100% biologisch katoen en bedrukt op een eco vriendelijke manier, zonder schadelijke chemische stoffen. Niets ten kosten van het design. Met zorgvuldigheid worden kleuren en motieven gekozen, veelal met een Japanse touch.

Klik hier om naar de facebook-pagina van Equilibrium Vitae te gaan.

Voor meer informatie: info@greenorangefashion.com, www.greenorangefashion.com

Bron: FashionUnited
Publicatiedatum: