Zaterdag 16 november:

Winterproeverij bij Het Blauwe Hek

Zorgbakkerij Het Blauwe Hek houdt op zaterdag 16 november een winterproeverij in haar bakkerij aan de Oranjesluisweg in Naaldwijk. De bakkerij, waar mensen met een verstandelijke beperking werken, staat bekend om haar mueslikoeken, cranberrybrood en vele andere soorten biologisch desembrood. Vorig jaar trok de proeverij ruim 500 bezoekers.

"Iedereen kan tijdens de proeverij onze producten komen proeven", vertelt bakker Mark Oudijk. "Ook krijgen de bezoekers deze dag een kijkje achter de schermen van de bakkerij en ontmoeten ze onze medewerkers." De winterproeverij is zaterdag tussen 11:00 en 15:00 uur.


Biologische zorgbakkerij

Stichting Het Blauwe Hek is in 2010 opgericht om mensen met een beperking de gelegenheid te bieden optimaal mee te doen in de samenleving. Voor dit zorgkarakter is een samenwerkingsverband aangegaan met Ipse de Bruggen. Dagelijks zijn cliënten bij wijze van dagbesteding betrokken bij het productieproces van de bakkerij. De zorgbakkerij heeft daarnaast ook een biologisch karakter. De producten worden vooral bereid met ingrediënten die op ecologische wijze en veelal lokaal zijn geteeld. U kunt dagelijks terecht in de winkel aan de Oranjesluisweg in Naaldwijk.

Voor meer informatie: info@hetblauwehek.nl en www.hetblauwehek.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.