Griekse Hellas Bio Net op BioVak 2014

Tijdens de zevende editie van BioVak mag het beursteam een nieuwe deelnemer verwelkomen uit Griekenland. Hellas Bio Net bestaat uit zes landbouwcoöperaties uit Griekenland, die biologische groenten en fruit produceren. De hoofdtaak van Hellas Bio Net is het clusteren van alle Griekse biologische producenten en het ondersteunen van de leden in hun handel in het binnen- en buitenland. Met 60 vierkante meter nemen de Grieken de ruimte om zich te presenteren op de beursvloer van BioVak. Graag stelt het beursteam de coöperaties bij deze alvast aan u voor:

Bio Net West Hellas is de grootste groep biologische producenten in Griekenland. Vanuit het natuurgebied 'The Natural Park Of Greece' combineren de meer dan 200 gecertificeerde boeren van de Agri-Environmental Group landbouw met veehouderij. Hun producten variëren van groenten en fruit, wijn, olijven en olijfolie tot zuivelproducten en vlees. De meerderheid van deze producten wordt geëxporteerd naar andere Europese landen. Zie ook www.bionetwesthellas.gr.BioAgros S.A. richt zich op de productie, handel en export van Griekse biologische producten. De grootste klanten zijn Rewe, Endeka, Makro, Metro, Delhaize, en Carrefour. Daarnaast is BioAgros constant bezig met de ontwikkeling van lokale distributie netwerken en het scala aan producten. BioAgros representeert onder andere de volgende merken: Provamel, Raab, Molino Nicoli, Primavera, Biobrescia, Pasta Granoro, Land Crone, Ardo, Rapunzel, Mount Hagen, Sonnet, Probios, Ecomil, Natudis, Divani, Holle, Allos en Moltex. Zie ook www.bioagros.gr.

Organic Fruit & Vegetables B.V. focust zich op de import van Griekse biologische groenten en fruit. Daarbij staat service hoog in het vaandel en kunnen de producten (her)verpakt worden. Zie ook www.organicfruit.nl.

Bio Ilios GmbH is een moderne landbouwcoöperatie gesitueerd in de periferie van Peloponnesus. Ilios telt meer dan 1000 geregistreerde boeren, die samen 8000 km2 land verbouwen voor biologische groenten en fruit. Zie ook www.bio-ilios.com

A.S.O.P. Agiou Athanasiou is gespecialiseerd in de productie van verse granaatappelen en de verwerking daarvan in sappen en andere producten. Dit bedrijf ondersteunt producenten met onder andere technische adviseurs. Zie ook www.e-rodi.gr.

Voor meer informatie: www.biovak.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.