Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Biologisch bake-off ontbijtkoekdeeg van Van der Pol

Van der Pol introduceert 100% biologisch ontbijtkoekdeeg voor de ambachtelijk bakkerij. De vraag naar biologische producten stijgt de laatste jaren enorm. Niet alleen in de supermarkten, maar ook binnen het ambacht wordt de nadruk op duurzaamheid gelegd. Bij Van der Pol is nu het eerste bake-off ontbijtkoekdeeg 100% biologisch geproduceerd en daar is het bedrijf trots op.

Bij de productie van biologisch voedsel wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met milieu, dier en mens. In allerlei voorschriften is vastgelegd wat daaronder wordt verstaan. Het instituut Skal controleert of ze worden nageleefd. Biologische producten zijn herkenbaar aan het EKO-keurmerk, het Europese keurmerk voor biologische producten.De markt vraagt al enige tijd naar meer biologische producten en na een intensieve ontwikkeling heeft Van der Pol een geheel biologisch nieuw koekdeeg samengesteld om aan deze vraag te voldoen. Een aantal redenen waarom zij het assortiment biologische producten uitbreiden;

  • Biologische producten zijn gezonder
  • Geen kunstmatige kleur-, smaak- en geurstoffen
  • Beter voor het milieu en de economie
  • Betere kwaliteit van leven voor mens en dier

Sinds enkele weken is het koekdeeg verkrijgbaar en het is de moeite waard deze biologische variant toe te voegen aan het assortiment. Van der Pol biologische ontbijtkoekdeeg, artikelnummer 07850, is verpakt in een doos met 4 plakken van 3,3 kg en dus geschikt voor het afbakken van 24 koeken.

Voor meer informatie: www.vdpol.nl
Publicatiedatum: