Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Geslaagde bio-taartenproeverij bij De Doornhof

In het kader van de Bio10daagse organiseerde De Doornhof woensdag 25 september een bio-taartenproeverij in haar theetuin. "De bio-taartenproeverij in de boerentheetuin van De Doornhof was lekker en gezellig. Enkele tientallen mensen bezochten het evenement. De medewerksters van De Doornhof hadden een groot aantal verschillende taarten gebakken, allemaal van biologische ingrediënten. De producten werden allemaal goed ontvangen door de bezoekers. Ook het stralende weer zorgde voor een goede sfeer", vertelt Marleen Kortekaas.De taarten zijn heel verschillend van oorsprong. Er zijn Duitse recepten, een Marokkaanse appeltaart en er waren de inmiddels in de regio bekende 'zoete Marleentjes' die door boerin Marleen zelf zijn bedacht. Er was ook veel diversiteit in de ingrediënten, zodat er ook voor mensen met bijvoorbeeld allergieën recepten waren met speltmeel en glutenvrije taarten. Leen en Marleen van De Doornhof willen graag mensen stimuleren om zelf aan de slag te gaan met de biologische ingrediënten en dus staan alle recepten op de website www.dedoornhof.nl.

Marleen geeft aan dat deze gezellige middag binnenkort een vervolg krijgt met andere thema's, zoals bijvoorbeeld herfstsoepen en winterkost.

De Doornhof is een boerderijwinkel met biologische producten. Er is een uitgebreid aanbod van groenten en fruit, kaas, zuivel eieren en kruidenierswaren. Allemaal biologisch geproduceerd, de meeste afkomstig uit de eigen regio.

De winkel van De Doornhof vindt u aan de Doornweg 4, 3235 NJ in Rockanje: de winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-18:00 uur.

Voor meer informatie: ww.dedoornhof.nl,0181 40701
Publicatiedatum: