Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hiermee hopen we al onze klanten aan het bio-brood te krijgen"

Nieuw: biologische Goudakker-broden van Bio aan huis en Bakkerij Boender

In samenwerking met lokale bakker Bakkerij Bas Boender heeft Bio aan Huis in Nieuw-Beijerland drie nieuwe biologische broden ontwikkeld. Het gaat om deze drie varianten: spelt, tarwe en meergranen. "Dit is brood om van te genieten, gebakken met passie en bereid met hoogwaardige biologische ingrediƫnten. Het wordt gebakken op basis van biologisch desem en voor het gemak van de klant meteen gesneden", zo licht Shaula Tak van Bio aan Huis toe.

"We waren heel tevreden met het brood van de Biobakker uit Ahaus, maar merkten dat dit brood toch voor een speciale doelgroep is. Niet iedereen is gecharmeerd van de stevigheid en smaak van deze 'Duitse' broden. Met de nieuw ontwikkelde Goudakker-broden hopen we al onze klanten aan het bio-brood te krijgen."De afgelopen week hebben alle abonnees van Bio aan Huis een paar 'proef-sneetjes' in hun pakket gekregen, aangevuld met een flyer ter introductie. "En vanaf deze week zijn de proefpakketjes ook verkrijgbaar in de winkels van bakkerij Boender in de Hoeksche Waard. Vanaf week 39 zijn de broden dan te koop voor onze klanten en in de webwinkel en winkels van Bakkerij Boender", besluit Shaula.

Klik hier voor het bestelformulier en klik hier om naar de website te gaan van Bakkerij Boender. Daarop staat nog meer informatie over de broden.

Shaula Tak-Hendriks
Bio aan huis
06 50682417
[email protected]
www.bioaanhuis.nl
Publicatiedatum: