In samenwerking met lokale bakker Bakkerij Bas Boender heeft Bio aan Huis in Nieuw-Beijerland drie nieuwe biologische broden ontwikkeld. Het gaat om deze drie varianten: spelt, tarwe en meergranen. "Dit is brood om van te genieten, gebakken met passie en bereid met hoogwaardige biologische ingrediƫnten. Het wordt gebakken op basis van biologisch desem en voor het gemak van de klant meteen gesneden", zo licht Shaula Tak van Bio aan Huis toe.
"We waren heel tevreden met het brood van de Biobakker uit Ahaus, maar merkten dat dit brood toch voor een speciale doelgroep is. Niet iedereen is gecharmeerd van de stevigheid en smaak van deze 'Duitse' broden. Met de nieuw ontwikkelde Goudakker-broden hopen we al onze klanten aan het bio-brood te krijgen."
De afgelopen week hebben alle abonnees van Bio aan Huis een paar 'proef-sneetjes' in hun pakket gekregen, aangevuld met een flyer ter introductie. "En vanaf deze week zijn de proefpakketjes ook verkrijgbaar in de winkels van bakkerij Boender in de Hoeksche Waard. Vanaf week 39 zijn de broden dan te koop voor onze klanten en in de webwinkel en winkels van Bakkerij Boender", besluit Shaula.
Klik hier voor het bestelformulier en klik hier om naar de website te gaan van Bakkerij Boender. Daarop staat nog meer informatie over de broden.
Shaula Tak-Hendriks
Bio aan huis
06 50682417
info@bioaanhuis.nl
www.bioaanhuis.nl

Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- Oud-landbouwminister Cees Veerman ziet nog altijd toekomst in biologische en duurzame landbouw
- De Smaakspecialist investeert in zeewier en neemt de activiteiten van Seamore over
- Johan Groen naar Geersing Potato Specialist
- Odin Westerpark verhuist naar Amsterdamse Bilderdijkstraat
Top 5 - afgelopen week
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- "Kennelijk treft ook mij als bio-boer automatisch milieublaam"
- Drukbezochte openingsavond bij vernieuwde Ekoplaza Alkmaar
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
- Stikstofnieuws uit Den Haag ontvangen als 'onrealistisch' en 'onmogelijk' maar ook 'pijnlijk' en 'noodzakelijk'
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Is de consument bereid meer te betalen voor zuivel van melkveehouders die de kalfjes bij de koe houden?
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
"Hiermee hopen we al onze klanten aan het bio-brood te krijgen"
Nieuw: biologische Goudakker-broden van Bio aan huis en Bakkerij Boender
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-06-10 "Met biologische smaak- en kleurstoffen kunnen bakkers en patissiers hun producten echt een wauw-effect geven"
- 2022-05-30 Le Perron opent vestiging in Amsterdam-Noord
- 2022-05-16 "Dit is de manier waarop ik wil boeren: een goede bodem, dicht bij de consument en traceerbaar voedsel"
- 2022-05-13 Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- 2022-05-09 Drukbezochte streekmarkt en open dag bij jubilerend bio-bakker Bolhuis
- 2022-05-05 Robert teelt bio-granen voor lokaal brood en bier
- 2022-05-02 Kleinere sandwiches en taartstukken vanwege hogere prijzen: "We zijn hier open over"
- 2022-04-29 Bakker Bolhuis bakt 25 jaar biologisch
- 2022-03-31 Zwitsers bio-label geldt bij uitzondering deels ook voor Europees tarwe
- 2022-03-28 "We gaan voor eigen graan"
- 2022-03-01 Henk Smit overleden
- 2022-02-25 Braas Brood- en Banketbakkerij zal fors uitbreiden
- 2022-02-16 Nieuw: Moin vegan (choco) croissants
- 2022-02-10 "Dat ik ooit overstapte op biologisch meel, was uit een soort bewijsdrang"
- 2022-02-02 Royal Steensma neemt konfijtactiviteiten Canditfrucht over
- 2022-01-03 Biologische bakker in nieuwbouw bij station Sloterdijk in Amsterdam
- 2021-12-16 rose&vanilla krijgt investering van ruim half miljoen van Brave New Food Investments
- 2021-12-15 BioForum organiseert infosessies voor bakkers die willen omschakelen
- 2021-12-07 Drie nieuwe soorten Belgisch biologisch tarwebrood dankzij succesvol ketenproject
- 2021-11-22 Biobakkerij De Trog opent belevings- en R&D-centrum