Presentatie op 21 september

Samenwerking tussen boer en kok resulteert in verrassend kookboek

In het kookboek 'Van grond tot mond', dat zaterdag 21 september voor belangstellenden gepresenteerd wordt bij Sprankenhof, werken boer en kok prachtig samen: geïnspireerd door het aanbod in de tuin van Sprankenhof stelde Het Kookavontuur de recepten samen. De opbrengst van 'Van grond tot mond' wordt gebruikt voor een educatief programma voor de jeugd.

Op Sprankenhof, te midden van een lekker landschap, staat een boerenkeuken. Hier worden heerlijke gerechten bereid onder leiding van Het Kookavontuur. De lekkerste gerechten zijn nu verzameld in het handzame kookboek 'Van grond tot mond'. Een verzameling eenvoudige recepten met verrassende smaken.Met de aanschaf van het kookboekje draagt u direct bij aan het doel kinderen interessante thema's en activiteiten te laten beleven. Met de opbrengst van 20 boekjes kan een groep van 15 kinderen al belevend komen leren in de tuin en de boerenkeuken van Sprankenhof, zodat ze ervaren waar het eten op hun bord vandaan komt en ze kennis kunnen maken met verschillende smaken

Op zaterdag 21 september van 11:00 tot 12:00 uur wordt het kookboekje gepresenteerd. Belangstellenden kunnen dan het kookboek bekijken, verschillende recepten proeven en meer te weten komen over het educatieve programma van Sprankenhof en Het Kookavontuur. De pluktuin is open en u kunt natuurlijk een kijkje nemen in de boerenkeuken.

Kunt u niet bij de presentatie aanwezig zijn, het boekje is vanaf 21 september te koop in de winkel van Sprankenhof of te bestellen via de website www.hetkookavontuur.nl of www.sprankenhof.com.

Voor meer informatie kunt u ook bellen op 06 45049770 (Het Kookavontuur) of 013 5116494 (Sprankenhof).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven