
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Radicaal, biologisch en dynamisch
- Cornelis Mosselman zamelt geld in om producten te doneren aan Voedselbank
- Nieuwe lijn met biologische bakkerijproducten van Nederlandse bodem: Driekant Vitale Voeding
Top 5 - afgelopen maand
- Wetenschappelijke studie toont aan dat synthetische bestrijdingsmiddelen gevaarlijker zijn dan natuurlijke middelen
- Is rauwe melk kefir de nieuwe superdrank?
- Vogelgriepvaccin stapje dichterbij
- Voorstel bio-boeren moet forse daling consumentenprijs mogelijk maken
- Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023
Presentatie op 21 september
Samenwerking tussen boer en kok resulteert in verrassend kookboek
Op Sprankenhof, te midden van een lekker landschap, staat een boerenkeuken. Hier worden heerlijke gerechten bereid onder leiding van Het Kookavontuur. De lekkerste gerechten zijn nu verzameld in het handzame kookboek 'Van grond tot mond'. Een verzameling eenvoudige recepten met verrassende smaken.
Met de aanschaf van het kookboekje draagt u direct bij aan het doel kinderen interessante thema's en activiteiten te laten beleven. Met de opbrengst van 20 boekjes kan een groep van 15 kinderen al belevend komen leren in de tuin en de boerenkeuken van Sprankenhof, zodat ze ervaren waar het eten op hun bord vandaan komt en ze kennis kunnen maken met verschillende smaken
Op zaterdag 21 september van 11:00 tot 12:00 uur wordt het kookboekje gepresenteerd. Belangstellenden kunnen dan het kookboek bekijken, verschillende recepten proeven en meer te weten komen over het educatieve programma van Sprankenhof en Het Kookavontuur. De pluktuin is open en u kunt natuurlijk een kijkje nemen in de boerenkeuken.
Kunt u niet bij de presentatie aanwezig zijn, het boekje is vanaf 21 september te koop in de winkel van Sprankenhof of te bestellen via de website www.hetkookavontuur.nl of www.sprankenhof.com.
Voor meer informatie kunt u ook bellen op 06 45049770 (Het Kookavontuur) of 013 5116494 (Sprankenhof).
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-03-23 GMO: een ramp voor bio?!
- 2023-03-22 Aart-Jan Knauff een van de sprekers tijdens Foodretail Meets Foodservice Congres
- 2023-03-21 Registratie voor deelnemers Organic Produce Summit 2023 geopend
- 2023-03-20 Gespreksavond over duurzaam voedsel met bio-boer Henk Klompe: 29 maart in Dronten
- 2023-03-20 Symposium 'Mooi Hogeland!? – samen werken aan herstel van biodiversiteit': 15 april
- 2023-03-17 Fotoreportage: Consumentengedrag onder de loep tijdens BioAcademy Kennis & Inspiratiedag 2023
- 2023-03-16 Fine Food Festival brengt ruim 40 leveranciers samen
- 2023-03-15 Webinar Aptean & Rabobank, 22 maart
- 2023-03-15 AGF Trendcafé op 21 maart op winkelbezoek in Venlo en Düsseldorf
- 2023-03-14 Wethouder steekt handen uit de mouwen op biologische schapenboerderij
- 2023-03-09 BioAcademy Kennis & Inspiratiedag op 16 maart in Driebergen
- 2023-03-09 Dit zijn de winnaars van de Best New Product Awards Biofach en Vivaness 2023
- 2023-03-08 Horecabeurs Goes weer goed op de kaart in 2023
- 2023-03-08 Biologische kasgroententelers doen mee aan Kom in de Kas 2023
- 2023-03-07 Waarom komt biologisch boeren maar niet van de grond? - vanavond derde debat in Haarlem
- 2023-03-07 Geslaagd seminar over biologische uien
- 2023-03-07 Mee naar Hong Kong, Anaheim of Madrid? Uiterste inschrijfdata vakbeurzen komt dichtbij
- 2023-03-03 Leerlingen presenteren duurzaamheidsadviezen op DID-IT-boerderij
- 2023-03-02 3 maart: Studiedag vrije veredeling versus F1-hybride en CRISPR-Cas
- 2023-02-24 Fotoreportage: Nederlandse exposanten op Biofach/Vivaness 2023