Crowdfunding project 'Shekila Eco Fashion'

Supervrouwelijke en ecologische high fashion jurken voor alle gelegenheden. Dat zijn de kenmerken van dit exclusieve Eco Fashion Label: Shekila Eco Fashion. Met dit label wil de geboren styliste en designer alle vrouwen in Nederland bewuster maken van het feit dat eco fashion stijlvol, vrouwelijk en duurzaam is.
 

Crowdfundingproject

Bijna een jaar geleden is het merk gelanceerd en te koop op www.shekila.nl. Inmiddels is de kleding ook te koop via www.watmooi.nl, www.vanbamboe.nl en staat Shekila Eco Fashion op veel events en worden er modeshows gelopen met de duurzame jurken.

Er zijn diverse winkels en webwinkels die geïnteresseerd zijn in het label. Maar om aan de vraag te kunnen voldoen moeten er meer stoffen komen en grotere producties. Hiervoor is het huidige budget niet toereikend genoeg. Via One Planet Crowd is de ontwerpster een project gestart om via investeerders het streefbedrag te gaan halen en te kunnen groeien.


De nieuwe Limited Edition jurk voor crowdfunders.

Rewards

In ruil voor deze investeringen heeft Shekila unieke rewards in petto, zoals bijvoorbeeld een Limited Edition Jurk gemaakt van 100% natuurlijke houtpulp die traditioneel met granaatappel wordt geverfd in India.

Shekila staat inmiddels bekend om haar vrouwelijke jurken die ook nog eens biologisch zijn waarvan bijna alle stoffen met een GOTS-certificering.

Klik hier voor meer informatie over investering in dit project.

Voor meer informatie:

info@shekila.nl
www.shekila.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.