Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Consumenten reageren positief op O Mundo graanschelpen

Het O Mundo promotieteam is sinds eind juni druk met promotionele actie voor de O Mundo graanschelpen. Market Endeavour heeft deze biologische krokante en volkoren graanschelpen eind maart op de markt gebracht.



James Deacon maakt onderdeel uit van het O Mundo promotieteam en vertelt dat de promotionele acties van de O Mundo graanschelpen heel goed gaan: "De reacties van de consumenten zijn heel positief en we verkopen tijdens de proeverijen de voorraad steeds leeg. Het is leuk om mensen uit te leggen op wat voor manieren je de graanschelp allemaal kan gebruiken en dikwijls krijgen wij ook nieuwe ideeën van proevers. We proberen deze ideeën dan uit en vervolgens posten we ze op onze facebookpagina, zo hadden we laatst nog een haring en rode bieten salade gepost, ook een idee van een klant. We hebben voor de aankomende periode nog meer proeverijen gepland, dus grote kans dat u ons nog tegenkomt."

Voor meer informatie: www.omundo.nl
Publicatiedatum: