Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We gaan het hele land door met proeverijen"

Klanten Reformhuis Kiebert maken kennis met O Mundo graanschelpen

Tholen - Zaterdag 29 juni kregen de klanten van Reformhuis Kiebert in Heemstede de kans om te proeven van de O Mundo graanschelpen. Deze biologische krokante en volkoren graanschelpen zijn eind maart door Market Endeavour op de markt gebracht. Je kunt met deze luchtige broodvervanger alle kanten op. "Daarom hebben we de klanten de graanschelpen met verschillende soorten beleg laten proeven", vertelt Maria Deacon.


Maria Deacon toont een zakje met graanschelpen.

Dit was de eerste proeverij in een reeks, geeft Maria aan. "We zijn van plan om het hele land door te gaan. Ik vond het erg leuk om te doen en de mensen reageerden heel positief. Ik heb ook veel uitleg gegeven over wat het nu precies is en waarvoor men de graanschelp kan gebruiken. De graanschelp kan bijvoorbeeld dienen als broodvervanger bij de lunch, maar kan ook als snack genuttigd worden en het is leuk voor bij de borrel. En het mooie is dat de graanschelp slechts negentien calorie├źn bevat."


Jim Deacon achter de statafel. De mevrouw rechts neemt meteen een zakje met graanschelpen mee de winkel in.

De proeverij had duidelijk een positief effect op de verkoop van de zakken met graanschelpen in de winkel. "We hebben bijna alle zakken uit de winkel verkocht, dus we kunnen zeker spreken van een geslaagde proeverij."Voor meer informatie:

Market Endeavour B.V.
Leusderweg 252
3817 KH Amersfoort
033 4630165
[email protected]
www.omundo.nl
www.me-bio.com