Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag zorgboerderij/-bakkerij & natuurvoedingswinkel van Stichting Thedinghsweert: 22 juni

Stichting Thedinghsweert neemt deel aan de landelijke open dagen voor biologische boeren en tuinders. U bent van harte welkom om op zaterdag 22 juni 2013 vanaf 10:00 tot 16:00 uur te komen kijken op de zorgboerderij/-bakkerij & natuurvoedingswinkel van Stichting Thedinghsweert, Thedingsweert 25, 4017 NR Kerk Avezaath.

Een mooie gelegenheid om te horen, zien en beleven wat de combinatie landbouw, ambachtelijke bakkerij en natuurvoedingswinkel met zorg inhoudt.


Wat is er te verwachten op deze dag?

Er worden rondleidingen over de landerijen en in de bakkerij gegeven. Kinderen kunnen een broodje bakken in de bakkerij. Een kijkje nemen bij de bijenstal, bij de kippen op het land of de stilteplaats. Op het erf, of bij minder weer in de stal/onder de overkapping, staan diverse kramen met een verscheidenheid aan leuke & lekkere producten onder andere eigen producten van het land en uit de bakkerij, een kinderkraam met verschillende creatieve activiteiten. Maar ook met cadeauartikelen, olijfolie, glas-in-lood, schilderwerk, vogelhuisjes, tassen, een imker, zeepjes en meer.

Op het terras is de mogelijkheid om te genieten van de met zorg gebakken producten met een kopje koffie, thee of sap. Voor de inwendige mens onder andere een broodje hamburger, beenham of friet.

Voor meer informatie: www.thedinghsweert.nl
Publicatiedatum: