Holland Pharma informatiebeurs: 22-23 juni

TerraSana met twee stands op de Informatiebeurs Holland Pharma

Vanwege alle positieve reacties en grote opkomst organiseert HollandPharma, als vorig jaar, weer een informatiebeurs. En wel dit komend weekend, op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2013, van 11:00 tot 17:00 uur, met aansluitend een gezellige barbecue. U bent van harte welkom.

TerraSana RAW SUPERFOOD

TerraSana zal ook aanwezig zijn met twee stands (nr 3 en 4). Eén stand met haar populaire assortiment RAW SUPERFOOD. Waar onder andere de heerlijke incabessen, mulberries, gojibessen, chiazaad, hennepzaad, cacaobonen, en –nibs, et cetera kunnen worden geproefd. Speciaal voor de Holland Pharma Informatiebeurs geeft TerraSana 15% korting op Raw Superfood. Alle bezoekers kunnen bovendien kans maken op een pakket gratis TerraSana Raw Superfood.


Amanprana

Naast TerraSana Raw Superfood treft u het aanbod van Amanprana. De 100% biologisch, vegetarisch en waar mogelijk ook Fair trade en Fair World producten worden daar gepresenteerd. Het assortiment bestaat onder andere uit: extra vierge kokosolie, omega-3-6-7-9 extra vierge oliemengelingen, gula java kokosbloesemsuiker, prestatiedranken, een 100% natuurlijke verzorgingslijn en nog veel meer. Ook Amanprana geeft een speciale korting aan de Holland Pharma bezoekers van 10% op het gehele assortiment. Bekijk gerust de Amanprana website www.noble-house.tk voor meer informatie. "Een serene groet en tot op de beurs; stand 3 & 4."

Holland Pharma Locatie

De beurs wordt ook dit jaar gehouden in stadion 'De Vijverberg', Lijsterbeslaan 101A te Doetinchem. Parkeerplaatsen worden met borden aangegeven. Het is ook mogelijk om met openbaar vervoer te komen.

Mocht u nog toegangskaarten willen bestellen, dat kan via de website www.hollandpharma.nl. Hier vindt u ook verdere informatie zoals een overzicht van leveranciers die aanwezig zullen zijn en de onderwerpen van de lezingen.

Voor meer informatie: www.terrasana.nl/superfood, www.noble-house.tk en www.hollandpharma.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven