Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Grote uitbreiding biologisch assortiment van HANDGEMAAKTBROOD

HANDGEMAAKTBROOD introduceert 20 nieuwe broden die 100% biologisch zijn. Hiermee zet zij een ambitieuze stap op de markt van biologische producten. De range loopt uiteen van meergranenbroden met zuurdesem van een kilo, tot handzame lunchbroodjes van 90 gram met kaas en zonnebloempitten.

Kroon Biologisch

In nauwe samenwerking met Kroon Biologische Verswaren is een twintigtal compleet nieuwe broden ontwikkeld. Kroon Biologisch is de groothandel voor onder andere de Natuurwinkel en GooodyFoood. Enkele broden zijn afgeleiden van de bestsellers die nu in biologische vorm zijn uitgebracht. Kroon Biologisch neemt het gehele concept van HANDGEMAAKTBROOD over. Zo zijn er inpakvellen op rol en worden de broden in de bijbehorende zakken verpakt. De winkels worden voorzien van de juiste instelgegevens voor de ovens, de juiste afbakadviezen en ingrediëntendeclaraties om hun klanten zo goed mogelijk te kunnen informeren.

Desem, gist, rogge en spelt

Onder de nieuwe broden zijn onder andere: donker volkoren desembroden met rogge, volkoren desem en speltbroden, speltbroden met olijven, ciabatta's met zongedroogde tomaten en kappertjes, rozijnen- en desembroodjes met hazelnoten en rozemarijn, en cerealiabrood met venkel, karwijzaad en peperkoek. Alle speltbroden van HANDGEMAAKTBROOD zijn van 100% speltmeel uit Beieren. Uiteraard ontbreken ook de stokbroden niet. Er zijn twee rustieke desembaguettes op basis van gist en desem.


Over HANDGEMAAKTBROOD

De broden zijn bijzonder: Met de hand gemaakt volgens eeuwenoude receptuur. Elk brood is uniek, wordt met de hand gevormd en op de steenovenvloer gebakken. Alle ingrediënten, waaronder desem, gist, zeezout, olijven en noten, maar ook appelmoes en peperkoek, zijn 100% biologisch en van hoge kwaliteit. En de rijstijd is lang, tot 24 uur. Dit geeft het brood haar luchtige en heerlijk rijke smaak. Het brood is overigens ook leverbaar in biologische vorm. Daarnaast is het brood ook duurzaam: vanwege het hoge vochtgehalte kun je het prima nog een keer afbakken, zonder verlies van kwaliteit. Zo voorkom je verspilling, én bespaar je tegelijkertijd geld.

Verkrijgbaar

De broden zijn voor iedere biologische winkel bestelbaar via Kroon-Biologische Verswaren te Amsterdam (020 6061813) of te bestellen via de webshop op www.handgemaaktbrood.nl. Op deze website vind je ook meer informatie over alle broden.
Publicatiedatum: