Op 14 juli wordt bij De Kweektuin aan de Tuinderslaan 10 in Mijdrecht een biologische kookclinic voor singles gehouden. David Hague is een topkok die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft. Zo verzorgt hij de volledige catering voor het programma Zomergasten en bedient hij vele BN'ers als Personal Cook. Door zijn typische Engelse gastvrijheid en humor maakt hij van iedere kookclinic weer een feestje.
De kookclinic wordt gegeven op een zeer bijzondere locatie, namelijk in het hart van een prachtige biologische kas. De clinic is een leuke, gezellige en unieke ervaring, waarbij je een nieuwe kijk krijgt op het kopen, bereiden en eten van gezonde voeding.
Tijdens de clinic kun je talrijke ingrediënten zelf uitkiezen en plukken. De kleuren en geuren zullen je inspireren, je zal de voordelen van biologische voeding voelen en we zullen koken op een manier die al het goede van groenten behoudt.
Alle items die je mag verwachten in een professionele restaurantkeuken zijn aanwezig in de moderne kookstudio. Alleen de stress ontbreekt. Koken is leuk en in de positieve sfeer van de gezonde bio-sfeer is uiteraard voldoende gelegenheid om samen te lachen, praten en leren.
De inloop is om 16:00 uur en dan is er alle gelegenheid om rond te lopen en gezellig een drankje te nuttigen. Om 17:00 uur gaat de clinic van start.
Er gelden geen vaardigheidsrestricties en de prijs is all in. Drank (frisdrank, biologische wijn en – bier zijn ook inbegrepen). Topleden betalen 59 euro in plaats van 65 euro. Inschrijven kan tot 7 juli, 15:00 uur.
Klik hier voor meer informatie over de clinic.
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- "Als we stoppen met gifgebruik en kunstmest, dan zal er veel goeds gebeuren voor de boeren"
- "Basilicumolie, waar het allemaal mee begon, is nog altijd ons meest populaire product"
- QR-code neemt consument bij de hand in de wereld van specerijen
- PAN Nederland constateert meer bestrijdingsmiddelen in tuinplanten
- Demoveldbijeenkomsten robuuste aardappelrassen: 4, 11 en 20 juli
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- In memoriam: Frans baron van Verschuer
- "We zeiden tegen elkaar: als we dit doen, dan gaan we voor 100% biologisch"
- John Arink gaat discussie aan met Henk Bleker bij Humberto op RTL4
- Patty Brard weggestuurd van bio-boerderij op Ibiza
- Ronald van Marlen spreekt Rabobank-aandeelhouders aan op verantwoordelijkheid voor 'landbouwpuinhoop'
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-07-01 Eerste Organics Europe Youth Event: 31 augustus en 1 september
- 2022-06-29 Positieve energie en emoties wisselen elkaar af tijdens Caring Farmers dag
- 2022-06-29 Dit zijn de winnaars van de Natexpo Awards
- 2022-06-28 Eerste demo-activiteiten Tuinderij de Es van start
- 2022-06-27 Fotoreportage: Jubileumjaar De Groene Passage feestelijk afgetrapt met Zomermarkt
- 2022-06-24 Fotoreportage: Bloedhete maar geslaagde BioVelddag
- 2022-06-22 Fotoreportage: ‘Gangbare jongens’ zorgen voor meer dan genoeg gesprekstof tijdens BioBorrel
- 2022-06-22 Biologisch tafelen op Landgoed Bleijendijk
- 2022-06-22 “Overal waar restafval is, kan de machine gebruikt worden om dat afval te verwerken tot geschikte bodemvoeding”
- 2022-06-21 Carmel College Salland wint finale Food Challenge 2022 met beste poké bowl
- 2022-06-21 Biofach belicht scenario's en kansen op weg naar klimaatneutraliteit
- 2022-06-17 Organic Food & Eco Living Iberia maakt succesvolle terugkeer naar Madrid
- 2022-06-17 "Raak consumenten in het hart"
- 2022-06-16 Solidariteit met Oekraïense bioboeren tijdens Europees congres
- 2022-06-15 “Zowel de biologische- als de gangbare sector zal zich meer moeten richten op de weerbaarheid van rassen en teeltsystemen”
- 2022-06-15 28 juni: innovatiedag over groenbemesters en bodemnutriënten
- 2022-06-13 Zonnige editie Kom in de Kas geeft energie in moeilijke tijden
- 2022-06-10 Jubileum Zomermarkt De Groene Passage: zaterdag 25 juni
- 2022-06-09 Veel animo voor excursies tijdens Meimaand Bijmaand
- 2022-06-08 Sprekers BioBorrel 21 juni: Jan-Willem Baas en Harry Smit