Clinic biologisch koken voor singles

Op 14 juli wordt bij De Kweektuin aan de Tuinderslaan 10 in Mijdrecht een biologische kookclinic voor singles gehouden. David Hague is een topkok die inmiddels zijn sporen wel verdiend heeft. Zo verzorgt hij de volledige catering voor het programma Zomergasten en bedient hij vele BN'ers als Personal Cook. Door zijn typische Engelse gastvrijheid en humor maakt hij van iedere kookclinic weer een feestje.

De kookclinic wordt gegeven op een zeer bijzondere locatie, namelijk in het hart van een prachtige biologische kas. De clinic is een leuke, gezellige en unieke ervaring, waarbij je een nieuwe kijk krijgt op het kopen, bereiden en eten van gezonde voeding.
 
Tijdens de clinic kun je talrijke ingrediënten zelf uitkiezen en plukken. De kleuren en geuren zullen je inspireren, je zal de voordelen van biologische voeding voelen en we zullen koken op een manier die al het goede van groenten behoudt.
 
Alle items die je mag verwachten in een professionele restaurantkeuken zijn aanwezig in de moderne kookstudio. Alleen de stress ontbreekt. Koken is leuk en in de positieve sfeer van de gezonde bio-sfeer is uiteraard voldoende gelegenheid om samen te lachen, praten en leren.
 
De inloop is om 16:00 uur en dan is er alle gelegenheid om rond te lopen en gezellig een drankje te nuttigen. Om 17:00 uur gaat de clinic van start.

Er gelden geen vaardigheidsrestricties en de prijs is all in. Drank (frisdrank, biologische wijn en – bier zijn ook inbegrepen). Topleden betalen 59 euro in plaats van 65 euro. Inschrijven kan tot 7 juli, 15:00 uur.

Klik hier
voor meer informatie over de clinic.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven