Groene Passie: 22-25 november in Apeldoorn

Groene Passie is een beurs speciaal voor tuinliefhebbers, die kiezen voor natuur en duurzaamheid. De beurs biedt de bezoeker daadwerkelijk biodiversiteit in alle vormen en inspireert op het gebied van het gezonde buitenleven.

Groene Passie vindt plaats in de Americahal in Apeldoorn, van donderdag 22 tot en met zondag 25 november 2012. Groene Passie is zowel een beurs voor consumenten als ook vakbezoekers. De beurs is geopend op donderdag van 14:00 tot 22:00 uur en vrijdag tot en met zondag van 10:30 tot 18:00 uur.

De beursvloer is gevuld met bedrijven die graag hun missie op Groene Passie verkondigen. Klik hier voor de exposantenlijst.

Het beursteam heeft ook een uitgebreid programma met interactieve lezingen samengesteld. De lezingen vinden plaats in de zalen op de eerste verdieping van de Americahal. De lezingen zijn natuurlijk gratis voor de bezoekers. Het schema van de lezingen vindt u als bijlage in dit bericht en zal binnenkort ook op de website gepubliceerd worden.Aanvullend op de interactieve lezingen vinden op de beursvloer doorlopend volgende demonstratie en workshops plaats:
  • Volg de vorm van het Water met Marja de Ruijter en Ernst Cats van Osar Flowforms, zie www.flowforms.nl.
  • Demonstraties spinnen, kaarden, kralen vilten voor kinderen met De Wolplantage, zie www.wolplantage.nl.
  • Verse appeltaart bakken met de Dutch Oven met Het Buiten, zie www.hetbuiten.nu.
  • Koken met Hennep. Superburgers bakken & eten met Seeddharta, zie www.seeddharta.nl.
  • Brouw zelf je bier met Brouwmarkt, met www.brouwmarkt.nl.
  • Bronzen tuingereedschap en Biberkraft met Kopersporen, zie www.kopersporen.nl.
  • Zweedse Natuurverf & Aardepigmenten met MooseFärg, zie www.moosefarg.com.
  • Natuurcosmetica en verzorgingsproducten zelf maken met Jojoli, zie www.jojoli.nl.
  • Vuur & Leem - ervaar de aangename stralingswarmte van een leemkachel en een warmtewand. Probeer het nieuwe houtkloven om daarna te genieten van het kachelvuur. Experimenteer met leem en ontdek de prettige eigenschappen van dit natuurlijke bouwmateriaal met Groene Bouwmaterialen, zie www.groenebouwmaterialen.nl.
  • Plant & Hout - sedum, diverse toepassingen van looppad tot dak. Kastanjehout in vele vormen: strak, stoer en speels met Van Vliet Kastanjehout & Ekogras, zie www.kastanjehout.nl & www.ekogras.com.
 
Alle bovengenoemde workshops en demonstraties vinden dagelijks plaats. de volgende bijdragen zijn alleen op zaterdag 24 november en zondag 25 november gepland:

Zaterdag 24 november 2012: Voorlezen en planten voor kinderen in stand van BellaPlant met Dop & Erwt, zie www.dop-en-erwt.com.

Zondag 25 november 2012: tuinschetsen en gedichten in stand van Dependens, met Jan Schep van Dubbelgroen, zie www.dubbelgroen.com.

Klik hier voor een kortingsbon.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven