Bio Business verplaatst naar 18, 19 en 20 maart 2013

De nieuwe bio-beurs Bio Business zal niet meer op 6, 7 en 8 november in Evenementenhal Venray gehouden worden. De organisatie heeft de beurs verplaatst naar maart 2013. Lees hier de toelichting van beursorganisator Evenementenhal:
 
De aanlooptijd naar Bio Business is niet toereikend gebleken om onze ambitie zoals Evenementenhal deze uitstraalt weer te geven in de huidige opzet van Bio Business. Wij zijn daarom ook genoodzaakt om Bio Business te verplaatsten naar 18, 19 en 20 maart 2013 en zodoende tegelijkertijd te laten plaatsvinden met Horeca Inspiratie, een horeca vakbeurs gericht op de haute cuisine.

Doordat wij deze twee vakbeurzen tegelijkertijd laten plaatsvinden worden beide vakbeurzen versterkt. De bezoekers die raakvlakken hebben met beide sectoren kunnen met één entreebewijs beide vakbeurzen bezoeken.
 
De bedrijven die zouden deelnemen hebben positief gereageerd en delen onze visie dat kwaliteit centraal moet staan. We kijken als organisatie dan ook met veel vertrouwen uit naar 18, 19 en 20 maart.

Voor meer informatie:

Maarten Hemelt
Beursorganisator Evenementenhal
0523 289834
maartenhemelt@evenementenhal.nl
www.evenementenhal.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven