"Begeleiding vanuit bakkerij uiterst zorgvuldig"

De Roode Ploeg stapt over op Zonnemaire-brood

Tholen - Natuurvoedingswinkel De Roode Ploeg in Harlingen is sinds gisteren (19 september) volledig overgegaan op Zonnemaire-brood. Freek, één van de medewerkers van Biologische Bakkerij Van der Westen uit Waspik is al vanaf dinsdagavond in Harlingen om de medewerkers en eigenaar Niels Konijn te begeleiden. "Hij leert ons zelf brood bakken in de oven die we van de bakkerij hebben gekregen. Ik kan nu dus vanuit de praktijk melden dat de begeleiding uiterst zorgvuldig gebeurt."


Niels en zijn vrouw Myléne bij de vernieuwde broodafdeling.

Niels heeft vanuit het duurzaamheidsoogpunt besloten om voortaan voor één broodleverancier te gaan. "Voorheen kwamen er dagelijks twee leveranciers brood brengen, dit is mij tegen gaan staan en ik besloot alles onder te brengen bij 1 leverancier. Ik ben nu al erg tevreden over deze beslissing en de kwaliteit van het brood is erg goed." Om de introductie van het Zonnemaire-brood te vieren zijn de komende tien dagen 10 broden in de aanbieding.

Voor meer informatie:

Niels Konijn
De Roode Ploeg
Hoogstraat 25
8861 AD Harlingen
0517 430603
info@deroodeploeg.nl
www.deroodeploeg.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.