Seminar over biologisch ondernemen op BioVak

Op 19 januari vindt een beursseminar plaats over 'Biologisch ondernemen en adviseren'. Plaats van handeling is de BioVak in Zwolle, de vakbeurs voor de biologische landbouwsector. Het seminar is bedoeld voor agrarische bedrijfsadviseurs.

In de agrarische sector wordt omschakelen naar biologische landbouw een steeds serieuzere optie. De vraag naar biologisch blijft stijgen (in de eerste drie kwartalen van 2011 steeg de omzet in het supermarktkanaal met 27,3 procent) en bij biologische zuivel is zelfs aanbodskrapte ontstaan. Bavo van den Idsert, directeur Bionext: "Bij veel producten groeit de vraag harder dan het aantal omschakelaars. Onze Nederlandse boeren missen daardoor kansen."

Agrarische bedrijfsadviseurs zijn een belangrijke bron van informatie voor boeren die zich ori├źnteren op biologische landbouw. Op het beursseminar krijgen de adviseurs informatie over de marktontwikkelingen, marktpartijen, bedrijfseconomische aspecten en regelgeving.Het seminar wordt georganiseerd door Bionext en de Vereniging Agrarische Bedrijfsadviseurs, in samenwerking met controle- en certificeringsorganisatie Skal. Meer informatie over het beursseminar is te vinden op www.vabnet.nl. Zakelijke informatie over biologisch ondernemen is te vinden op www.biologischondernemen.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.