Organic Marketing Forum 2012: 7-9 mei in Warschau

Het belang van de biologische markt in Centraal-en Oost-Europa is groeiende. Zowel de verkoop- als aanbodmarkt krijgen in de nieuwe EU-landen en bij hun oosterburen steeds meer betekenis. Ook in 2012 zal het Organic Marketing Forum een centraal ontmoetingspunt voor de biologische levensmiddelenhandel van de regio zijn.

Het zevende Organic Marketing Forum zal plaatsvinden van 7 tot en met 9 mei in Warschau. De conferentie, met de bijbehorende tentoonstelling, is volgens de organisatie een uitstekende plek voor het leggen van zakelijke contacten en kennisoverdracht. In tegenstelling tot voorgaande jaren, zal de conferentie en de tentoonstelling een eendaags evenement zijn. Door dit te doen, geeft de organisatie meer bedrijven de mogelijkheid om deel te nemen.

Het programma wordt verder niet verkort, omdat er op 7 mei 'pre-conference'-workshops gehouden worden. 's Avonds is een 'get together' georganiseerd. Op 9 mei worden de deelnemers uitgenodigd voor excursies naar biologische boeren, verwerkers en handelaren in en buiten de regio van Warschau.

Binnenkort komt meer informatie te staan op deze website: www.organic-marketing-forum.org

Voor vragen kan men terecht bij Bernhard Jansen.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.