20-29 januari in Berlijn

Green Week 2012: Bio Market op 3.000 vierkante meter

Tijdens de Internationale Green Week 2012 (20-29 januari) voor de vijftiende maal de Bio Market plaatsvinden. Dit zal zijn in hal 6.2a in de Messe Berlin. Steeds meer landbouwbedrijven zijn enthousiast over een duurzame werkwijze en stellen een voorbeeld. Bewijs hiervan zal te zien zijn op de Bio Market tijdens de Green Week.

Een indicatie van hoe goed de begrippen biologisch en eerlijk samen gaan zal te zien zijn op de Bio Market in de stand van het Fair Trade Forum, één van de ongeveer zestig exposanten. Bezoekers kunnen genieten van diverse heerlijke biologische delicatessen in de stands van teler- en producentenverenigingen zoals Bioland, Demeter, Naturland en Biokreis.

De coördinerende organisatie Agrar Koordination zal details verstrekken over de problemen in verband met diervoeders en biodiversiteit. En nieuw op de komende markt is een beroepsopleidingsorganisatie Forum Berufsbldung. Zij presenteren functieprofielen in de voedingssector. En bezoekers kunnen biologische teelt live ervaren op het Bio Market-podium. Meerdere keren per dag zal bio-kok Bernd Trum gerechten bereiden, bijgestaan door allerlei beroemdheden.Onder het motto 'beleef en geniet van biologische diversiteit' zal het federale ministerie van Landbouw in een stand vertegenwoordigd zijn. In de stand ligt de nadruk op 'ecologische teelt en andere vormen van duurzame landbouw'. Eén van de hoogtepunten in deze stand zullen biologische bedrijven inzicht zullen geven in hun biologische boerderijconcepten.
 
Klik hier voor meer informatie over de Green Week.

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.