Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gemaakt van Dinamica

Schoenen met diervriendelijke dierenprints

Lakneuzen en dierenprints kenmerken de nieuwe collectie van Beyond Skin. Dit duurzame schoenenmerk, in Nederland verkrijgbaar via webwinkel EN&, brengt deze winter een oogstrelende collectie op de markt. Zo passeren onder andere laarzen met retro blokhak, bruine en zwarte laarsjes met lakneus, ballerina’s met bloem en enkellaarsjes met 'zebra'-print dit seizoen de revue.

Beyond Skin: beter voor dier en milieu

De schoenen van het Engelse merk Beyond Skin zijn 100 procent diervriendelijk. Er wordt namelijk geen leer gebruikt maar Dinamica, dat gemaakt wordt van gerecycled materiaal van onder andere PET-flesssen. Dit revolutionaire eco-materiaal is niet alleen beter voor dier en milieu, maar ook nog eens bestendig tegen het regenachtige Nederlandse weer. Het geeft namelijk geen kringen zoals suède schoenen.


Ecofabulous shoes

De ecofabulous collectie van Beyond Skin is online te koop bij EN&. Deze webwinkel richt zich niet alleen op fashionista’s met een duurzame of veganistische levensstijl, maar op alle vrouwen die houden van mode en mooie schoenen. Dat sterren zoals Natalie Portman en Sienna Miller schoenen van Beyond Skin dragen, bewijst dat dit sympathieke label er keer op keer in slaagt een stylish collectie te ontwerpen.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan.
Publicatiedatum: