Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag Warmonderhof zondag 11 september

Warmonderhof, de opleiding voor biologisch-dynamische land en tuinbouw in Dronten, houdt op zondag 11 september tussen 11:00 uur en 16:00 uur haar jaarlijkse open dag. Op de bedrijven kunnen bezoekers, zelf of begeleid door studenten, groenten oogsten en appelen plukken. In de stal zijn de Blaarkop koeien te zien, te ruiken en te voelen.

En een tractor met platte wagen rijdt bezoekers rond over het 85 hectare grote bedrijf, door velden vol pompoenen en klavers. Op het 'foodplein' zijn biologische snacks te vinden, de Hofwinkel biedt een uitgebreid assortiment aan biologisch-dynamische producten.



Over het gehele terrein zal live muziek klinken, in de Hofzaal wordt koffie met taart geserveerd. Het thema voor dit jaar is 'Familie': bezoekers zien de koeien en plantenfamilies, maar het is ook een leuke familiedag. Nodig de familie dus uit en laat een mooie familiefoto maken. De fotografen van Warmonderhof, Patricia, Hille en Anna staan met hun camera's in de aanslag. Kortom een leuke, leerzame en gezellige dag voor jong en oud. Stichting Warmonderhof hoopt veel mensen te mogen verwelkomen op zondag 11 september!
Publicatiedatum: