Eco&fair fashion van ontwerpster Ellen Willink nu bij Sincero fair fashion

Vanaf vandaag zijn de eco-chique ontwerpen van mode-ontwerpster Ellen Willink uit Den Bosch te koop bij Sincero fair fashion, Hardebollenstraat 1 in Utrecht.

Ellen heeft vijftien jaar ontwerpervaring en werkt de laatste jaren vooral met biologische stoffen als eco-linnen, hennep, biologisch katoen en bio-wol. Haar ontwerpen zijn vrouwelijk, met een goede pasvorm en aparte details. Haar inspiratie haalt ze onder andere uit de kleurrijke en organische ontwerpen van kunstenaar en architect Hundertwasser.

Haar slow fashion basiscollectie bestaat uit onder andere rokken, giletjes en mooie truitjes. Slow fashion, dus niet elk seizoen een geheel nieuwe collectie, maar ze verrast af en toe met unieke kledingstukken. Men hoeft dus niet bang te zijn om op een feestje iemand in dezelfde outfit tegen te komen.De stukken combineren ook goed met dagelijkse kleding en geven de outfit een net wat meer aparte uitstraling. Alle kleding wordt ofwel door haarzelf gemaakt of in sociale werkplaatsen in Nederland. Dit sociale aspect is erg belangrijk voor Ellen en ze hoopt binnenkort ook in Den Bosch te kunnen produceren.

Sincero fair fashion verkoopt in de winkel en webwinkel (www.sincero.nl) alleen maar biologische en fair trade kleding voor dames-, heren- en kinderen.

Klik hier voor een filmpje met Ellen Willink en Femke Halsema.

En hier voor een filmpje met de collectie van Ellen Willink.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven