Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hollandia Matzes nieuwe partner Banketfabriek Jac. Vegter

Per 1 januari 2012 gaat Banketfabriek Jac. Vegter uit Hoogezand een exclusieve samenwerking aan met Hollandia Matzes. Het bedrijf uit Enschede zal vanaf deze datum de verkoop, marketing en distributie van het merk Vegter in Nederland verzorgen. Tot 1 januari wordt de bestaande samenwerking met Bolletje in Almelo ongewijzigd voortgezet. Vegter en Bolletje hebben ruim 10 jaar samengewerkt.

Na de recente strategiewijziging bij Bolletje verwacht Vegter dat haar merk op lange termijn beter tot zijn recht komt bij een bedrijf van vergelijkbare omvang én met een vergelijkbare strategie. Daarom is begin dit jaar in goed overleg met Bolletje besloten om voor 2012 een nieuwe partner te zoeken. Inmiddels is deze partner dus gevonden.

Hollandia Matzes wil zich de komende jaren in toenemende mate specialiseren in zelfstandige unieke authentieke merken. Middels de samenwerking met Vegter wordt hiermee een grote stap gezet. De bekende Vegter's Rolletjes, die met name tijdens Oud & Nieuw populair zijn, passen uitstekend in de productportfolio van Hollandia Matzes.

Voor de Nederlandse klanten betekent dit dat Bolletje de verkopen voor de komende Oud & Nieuw 2011 nog volledig voor haar rekening neemt. Hollandia Matzes zal de Vegter's Paasrolletjes voor 2012 vermarkten.


Publicatiedatum: