Biscuits van Doves Farm bij De Nieuwe Band

De traditionele biscuits van Doves Farm zijn erg geschikt voor bij de thee of koffie. Ze zijn ouderwets lekker: heerlijk bros en vol van smaak. De 'Biscuits Digestive' zijn gemaakt van volkoren tarwemeel en de 'Fruity Oat Biscuits' met onder andere havermeel en stukjes fruit.

Doves Farm

De biscuits worden gemaakt door het Engelse bedrijf Doves Farm Foods, een familiebedrijf onder de bezielende leiding van Michael en Claire Marriage. Op 'The Doves Farm' houden ze zich al vanaf 1958 bezig met het verbouwen en malen van graan en vanaf 1978 doen ze dat biologisch. Op hun land verbouwen ze tarwe, spelt, rogge, haver en bonen. Daarnaast houden ze ruim 300 schapen die voor de benodigde mest zorgen.De familie Marriage beoefent al 400 jaar lang het molenaarsvak en beschikt dus over een enorme schat aan kennis en ervaring. Ze werken het liefst zo regionaal mogelijk en verwerken alleen graan wat in Engeland zelf verbouwd is.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.