Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indiase bio-kleding van UV&W nu voor de hele familie

UV&W, India's eerste kledingmerk van bio-katoen, is van plan een kinderkledinglijn te lanceren. Daardoor zal voor de hele familie kleding beschikbaar zijn. Het merk biedt een compleet gamma van producten, zoals katoenen truien, sweatshirts, bermuda's, t-shirts, tops en rompertjes.

Het bedrijf beschikt over haar eigen productiefaciliteit. Daarin kan de stof op allerlei manieren verwerkt worden. De kleding wordt in eigen huis voorzien van kleuren en designs.

De kledingstukken zijn GOTS-gecertificeerd door de Control Union uit Nederland. De controle-instantie zorgt met strenge controles voor naleving van de regels in alle productiestadia.

"In onze winkels zal kleding verkrijgbaar zijn voor de complete familie", licht Rajesh Arora van de verkoopafdeling toe. Hij geeft ook aan dat er wat dikkere stoffen gebruikt zijn voor de nieuwe collectie met thermische kleding. "Zo hebben we dit jaar een productlijn die gemaakt is van 380 'GSM'-lycra. Onze kleding kan fungeren als schilt tegen de kou. Hoe dikker de stof, hoe meer tevreden de mensen zijn. Dat hebben we de laatste tijd gemerkt."

Publicatiedatum: