Indiase bio-kleding van UV&W nu voor de hele familie

UV&W, India's eerste kledingmerk van bio-katoen, is van plan een kinderkledinglijn te lanceren. Daardoor zal voor de hele familie kleding beschikbaar zijn. Het merk biedt een compleet gamma van producten, zoals katoenen truien, sweatshirts, bermuda's, t-shirts, tops en rompertjes.

Het bedrijf beschikt over haar eigen productiefaciliteit. Daarin kan de stof op allerlei manieren verwerkt worden. De kleding wordt in eigen huis voorzien van kleuren en designs.

De kledingstukken zijn GOTS-gecertificeerd door de Control Union uit Nederland. De controle-instantie zorgt met strenge controles voor naleving van de regels in alle productiestadia.

"In onze winkels zal kleding verkrijgbaar zijn voor de complete familie", licht Rajesh Arora van de verkoopafdeling toe. Hij geeft ook aan dat er wat dikkere stoffen gebruikt zijn voor de nieuwe collectie met thermische kleding. "Zo hebben we dit jaar een productlijn die gemaakt is van 380 'GSM'-lycra. Onze kleding kan fungeren als schilt tegen de kou. Hoe dikker de stof, hoe meer tevreden de mensen zijn. Dat hebben we de laatste tijd gemerkt."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven