100 procent biologisch taarten

Droom Henk Smit gaat in vervulling met Taartenatelier in Zutphen

Sinds 1 oktober 2010 kan men in het Taartenatelier in Zutphen terecht voor 100 procent biologische taarten. Met de opening van het Taartenatelier is de droom van Henk Smit, eigenaar van bakkerij Driekant en voorvechter van eerlijke producten, in vervulling gegaan.

Het atelier is een open, witte ruimte van 100 m2 met kleurrijke accenten waar fijnproevers de mooiste, biologische taarten kunnen proeven en kopen. Deze worden vers bereid voor de neus van de klant, die tevens zijn eigen specifieke wensen kan aangeven.

Henk Smit is geen onbekende in de bakkerswereld. Al 35 jaar is hij biologisch bakker. Zijn eigen bakkerij Driekant, met winkel en lunchcafé, zit op 50 meter afstand van het Taartenatelier. "Ik wil laten zien dat je met natuurlijke zoetstoffen en minder suiker veel mooiere en lekkerdere producten kunt maken. De smaak van pure noten of andere natuurlijke smaken komen veel beter naar voren wanneer je minder suiker toevoegt."

Bron: Stichting Innofood, De Betere Wereld


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.