Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Binnenkort wollen plaid in webshop Ecotex

'De lange onderbroeken verkopen nu erg goed'

Tholen - De winter is de afgelopen week echt begonnen. Marita Bartelet van de webwinkel Ecotex merkt dit vooral aan de verkoopstijging van de lange onderbroeken. "De Long Johns verkopen erg goed. Deze heb ik zowel voor dames als heren in het assortiment. Dit loopt met deze kou storm."
 
Ze vertelt ook dat er een nieuw product aankomt dat in deze koude tijd wel van pas zal komen. "Samen met het Leidsch Dagblad hebben we een plaid gemaakt. Bijzonder is dat het plaid gemaakt is van wol uit Het Groene Hart. Deze komt eraan, ik heb hem net binnengekregen."



Marita past het assortiment zeker aan het seizoen aan. "Wollen truien van scheerwol, merinoswol en van alpaca, zoals het puur wollen fleecejack is voor nu wel een aanrader. Daar woon je gewoon in!"
 
De eigenaresse van de webwinkel voor eerlijke en duurzame kleding merkte wel dat de klanten rond de Sinterklaasperiode met andere dingen dan kleren bezig waren. "Nu komt de tijd dat men gaat nadenken over de Kerstcadeaus, en daarvoor is in de webshop van Ecotex een ruim aanbod te vinden."

Klik hier voor de damesleggings en hier voor de Long John voor heren.

Voor meer informatie:
Marita Bartelet
Ecotex
info@exotex.nl
www.ecotex.nl