Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sterke verhalen onder het eten

Bakkerij Carl Siegert heeft Echt Broodje Aap

Tholen - Vorige week woensdag en donderdag (10 en 11 november) presenteerde Bakkerij Carl Siegert op de Kruidenier Foodbeurs in Houten onder meer zijn 'Echte Broodje Aap'. Dit onder het mom van 'Hij bestaat echt!'. "Het is een lekker broodje met een sterk verhaal."

"De reacties zijn erg goed", vertelt de bakker uit Harmelen. "De broodjes zijn niet alleen voor kinderen, het is ook lekker als tussendoortje bij vergaderingen. Het is voor iedereen die brood eet, of je nou 8 of 88 jaar bent. We willen wat humor erin leggen en dat is volgens mij met dit Echt Broodje Aap goed gelukt", vertelt Carl Siegert.


Carl Siegert bemande de stand met een aantal medewerkers

Het Broodje Aap is verkrijgbaar in wit en bruin. Ze zijn bereid met verse kwark, lekker op elk moment van de dag. Elk broodje wordt geserveerd met een uniek broodjeaapverhaal. "We hopen dat dit de discussie aan tafel onder het eten op gang brengt. Voor het goede antwoord kan men dan op de website terecht." Op deze website, www.echtbroodjeaap.nl, zijn overigens naast de antwoorden ook filmpjes en nieuwtjes te vinden.De broodjes wegen 85 gram per stuk en worden vriesvers per veertig stuks verkocht. Ze zijn bij diverse groothandels verkrijgbaar.

Klik hier voor de website.

Voor meer informatie:

Bakkerij Carl Siegert
Techniekweg 11
3481 MK Harmelen
0348-441887
carl@carlsiegert.com

Verkoopadviseurs:

Rick van Schaik (regio Midden, 06-55831325)
Astrid Koppens (regio Zuid, 06-29373743)
Hugo Ardenshorst (regio Noord, 06-54394159)