Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eigen bio-koekjeslijn van Franse l'Abbaye-bakkerij

De bakkerij van de Fransman Virgile Fouilleul bestaat inmiddels bijna een eeuw. Het is gevestigd in het kleine Normandische dorpje. Lonlay-l'Abbaye. De bakkerij staat nu onder de leiding van de kleinzoon van Virgile, en het familiebedrijf biedt nu een gamma aan biologische pure roomboterkoekjes aan. Onder meer gemaakt van traditionele granen.

Het bedrijf maakt gebruik van 100 procent hernieuwbare elektriciteit. Daarmee liep de bakkerij voorop in Normandië. 'La Biscuiterie de 'l Abbaye' heeft recentelijk onder de eigen merknaam een reeks van drie bio-koekjes op de markt gebracht. De koekjes zijn geïnspireerd door oude recepten en zijn gemaakt van traditionele Normandische ingrediënten. Er zit onder meer lijnzaad, haver, rogge, boekweit, gerst, tarwe, quinoa en pure boter in.

De producten zijn beschikbaar in de online shop.