Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Organic Retro kussens met vrolijke print

Dit najaar introduceert Natur-elle een nieuwe lijn organic woonaccessoires. Van exclusieve biokatoenen stoffen met mooie retro print zijn stijlvolle kussenhoezen ontworpen (Organic Retro kussenhoezen). Kussens zijn ideaal om een huis een snelle facelift te geven.



Biokatoen

De stoffen, waarmee de nieuwe collectie is gemaakt, zijn van 100% GOTS gecertificeerde biologische katoen. Dat wil zeggen dat tijdens de teelt, maar ook tijdens het weven en verven van het katoen, geen schadelijk stoffen worden gebruikt. Hierdoor blijft zowel de aarde als de bedrukte biokatoenen stof veel schoner. Gevoelige (baby)huidjes hebben bijvoorbeeld veel baat bij het gebruikt van deze 'schone' stoffen.

Wooncollectie

De kussens zijn zo ontworpen dat aan de voorkant de prachtige retro prints zichtbaar zijn. De achterkant van de kussens zijn donkerbruin waarin een stijlvolle envelopsluiting met een randje retro stof is geïntegreerd. Ritsen zijn bewust weggelaten, zodat niemand zich eraan kan bezeren, maar ze ook de bank niet kunnen beschadigen.



Naast de vier verschillende modellen uit de 'Organic Retro' lijn, is er ook een nieuwe 'Let it Grow' serie uitgebracht. Deze kussenhoezen zijn gemaakt van prachtige met groeiringen bedrukte twill (keperstof). De kussenhoezen zijn leverbaar in twee formaten; 40x40 cm en 50x50 cm. Ze zijn verkrijgbaar via de verkooppunten en de webshop van Natur-elle. De winkelverkoopprijs bedraagt vanaf 21,95 euro per stuk.

 
Publicatiedatum: