Biologisch voor u (g)een perspectief?

Boer on Tour op donderdag 21 oktober

Ook dit jaar organiseren Wageningen UR Livestock Research en Melkvee Academie, in samenwerking met ZLTO weer een aantal activiteiten voor gangbare melkveehouders die kennis willen maken met de biologische melkveehouderij. Dit is in het kader van het project 'biologisch ondernemen' van de Task Force Marktontwikkeling Biologische Landbouw.

Op donderdag 21 oktober is er een inspirerende busrit, de Boer on Tour, langs 2 biologische melkveebedrijven in Zuid-Nederland. Gangbare melkveehouders maken op die dag kennis met de biologische melkveehouderij en gaan met de ondernemers in gesprek. Tijdens de busreis gaan ze ook met elkaar in gesprek over voor(oor)delen, twijfels en kansen.

Omdat er altijd veel vragen zijn over de toekomst van de biologische markt, organiseren we 3 weken later een MelkveeCafé over marktperspectieven (11 november).

Aanmelden kan rechtstreeks op de site van de Melkvee Academie.

Bekijk hier
de volledige uitnodiging.

Contact informatie: Judith Poelarends, Wageningen UR Livestock Research

Bron: BioKennis

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.