Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eco-chic krijgt koninklijke goedkeuring tijdens Londen Fashion Week

In het Clarence House heeft op de openingsdag van de Londen Fashion Week een bijzonder duurzame modeshow plaatsgevonden. De show is onderdeel van het START-initiatief van prins Charles en werd gehouden in een tent op het terrein naast het huis van de prins.

START is een van de nieuwe duurzame wooninitiatieven van de prins. De modellen droegen overtollige legeruniformen, gerecyclede truien en vesten en mooie vintage-vondsten. Ook ontwerpen van designerlabels als Stella McCatrney, People Tree, Vivienne Westwood maakten deel uit van de show. "Deze show bewijst dat eco-mode en duurzaam-chic, dat vaak geassocieerd wordt met hennep-shirts en macrobiotische yoghurt, elegant kan zijn en commercieel", aldus Boris Johnson, burgemeester van Londen.

London Fashion Week duurt nog tot volgende week woensdag. Er zijn catwalkcollecties van meer dan 100 ontwerpers te bewonderen.