Brainshirt: overhemden op maat uit Duitsland

Matthias Hebeler is manager bij A7 Consulting Group uit Fulda. Hij brengt sinds twee jaar duurzame herenkleding op de markt. Modieus, milieuvriendelijk en van hoge kwaliteit. Onder meer het merk brainshirt is ontwikkeld, evenals verschillende collecties met GOTS-gecertificeerde herenoverhemden en een verzameling aan vrijetijdsshirts.

De collectie wordt nog iedere maand uitgebreid. "we proberen grenzen te overschrijden door bijvoorbeeld gebruik te maken van gewaagde kleurcombinaties en nieuwe accenten", zegt Hebeler. Bij de productie van zijn 'Brainshirts' wordt slechts 16-18 kg Co2 uitgestoten, dit ligt bij een conventioneel shirt drie tot vier keer hoger.Het biologische katoen dat gebruikt wordt in de 'Brainshirt-collectie' is afkomstig uit Mexico en Arizona. De overhemden worden vervaardigd in Oostenrijk. "Met de Brainshirt-collectie bieden wij u niet alleen de schoonste overhemden, maar ook die van de hoogste kwaliteit die momenteel in Duitsland beschikbaar is", aldus Hebeler.

Bijzonder in de collectie van Brainshirt zijn de hemden 'brainshirt individual' deze kunnen klanten op internet naar eigen smaak aanpassen. Er kan gesleuteld worden aan de kragen, knopen en manchetten.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.