Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op 24 september open dag bij biologische melkveehouderij Baysershoeve

Veehouders zijn van harte welkom op de Open Dag op de Bayershoeve, het melkveehouderijbedrijf van de familie Kaatee, op 24 september a.s. van 10.00 tot 16.00 uur. De Bayershoeve ligt aan het Maalwater 11 te Heiloo.

De familie Kaatee gebruikt een gloednieuwe en praktische ligboxenstal, die voldoende ruimte biedt voor het melkvee. Bezoekers kunnen de nieuwe stal met eigen ogen zien. Ook werkt de familie Kaatee succesvol samen met natuurorganisaties zoals Natuurmonumenten. Door extra gronden te pachten kon de Bayershoeve voldoende extensiveren en zo omschakelen naar biologische melkveehouderij.

Bezoekers kunnen op de open dag ook hun eigen mogelijkheden voor omschakeling verkennen. De open dag is speciaal bedoeld voor agrarische ondernemers, zeker voor veehouders met interesse in efficiƫnte stallenbouw en succesvolle samenwerken met natuurorganisaties. Of veehouders die de mogelijkheden voor omschakeling naar biologische (melk)veehouderij willen verkennen.

Bron: Bioconnect, 06-08-10


Publicatiedatum: