Beleef bio op de grote markt in Neurenberg op 6 en 7 augustus

De biologische sector ontwikkeld zich steeds verder in Neurenberg. Zo is er recent een nieuw Biorestaurant geopend, Wittmann's. De sterke groei is onder meer te danken aan de grote betrokkenheid in de regio en de ondernemersinitatieven. Bio speelt een steeds grotere rol in de detailhandel en de horeca. Van Neurenberg

De stad steunt ook op de BioFach die steeds meer allure krijgt. Een belangrijke gebeurtenis dit jaar wordt 'Bio Erleben' waarbij bezoekers middenin het historische centrum onder meer bio op een grote biologische markt kunnen beleven. Dit zegt projectleider Werner Ebert. 'Bio Erleben 2010' is nog groter en meer divers dan de vorige edities. Circa honderd exposanten laten een breed scala aan producten zien (onder meer 12 exposanten uit Italië). Ook is er een gevarieerd animatieprogramma en kookshows, nieuw in het programma zijn modeshows.

De markt vindt plaats op 6 en 7 augustus, van 10:00 uur tot 22:00 uur.

21-07-10

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.