Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Biologische matrassenverkoop van Savvy Rest explosief gestegen

Een kleine biologische matrassen- en beddengoedfabrikant in Midden-Virginia is in vier jaar tijd meer dan 400 procent gegroeid. Het bedrijf is nu marktleider op de groeiende niche-markt.

Tot voor kort beseften maar weinig consumenten dat de meeste matrassen van chemische stoffen gemaakt worden. Sinds een Brits medisch tijdschrift en wetenschappers op de Universiteit van Harvard een hoog gehalte aan chemische stoffen in consumentenproducten gelinkt hebben aan de ontwikkeling van hersenaandoeningen zoals autisme en ADHD, heeft de biologische matrassenmarkt hier duidelijk van geprofiteerd. Het biologische matras van 'Savvy Rest' is gemaakt van natuurlijke latex, gemaakt van sap van de rubberboom. Daaromheen zit gecertificeerd biologische wol katoen.



Het bedrijf verklaard de groei door de toenemende vraag naar gezonde en milieuvriendelijke producten, creatieve medewerkers, gedegen onderzoek en relaties met zo'n 60 zelfstandige winkels. In 2005 werkten er twee medewerkers, vandaag de dag 15. In 2006 verkocht het bedrijf 90 procent van de producten rechtstreeks aan de consument, in 2010 wordt 90 procent verkocht door een groeiend netwerk van handelaren.

Voor meer informatie: http://www.savvyrest.com. Hier wordt onder meer beschreven welke voordelen biologische geëtiketteerde matrassen bieden. De klanten mogen het matras 90 dagen op proef proberen. De beddengoedlijn van Savvy Rest omvat ook lakens en kussens.

15-07-10