Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw gezicht bij biowinkel van zorgboerderij Groeizaam

Een nieuw gezicht in de biowinkel bij zorgboerderij Groeizaam aan de Pilotenweg 7 in Emmeloord. Lisanne van Vliet, 35 jaar en geboren en getogen in Noordoostpolder, start als bedrijfsleider in de winkel die zij samen met de deelnemers draait.

Lisanne zegt blij te worden van eerlijk en puur eten. "Het is mooi dat we hier van de boerderij groentes soms een half uur na de oogst in de winkel hebben liggen. Ook andere biologische telers in Noordoostpolder leveren aan ons. Nu de verse asperges, maar ook de witlof en de eieren zijn allemaal lokaal, vers en biologisch. Kaas en vlees komen via Eko-boerderij de Eerste, allemaal eerlijke producten van dichtbij."

Lisanne van Vliet met deelnemer Yaron. Foto: Judith Potappel.

Geen keuzestress
Het assortiment is niet diep, maar wel breed. Dat betekent dat er veel te koop is, ook droogwaren en drogisterij-artikelen. "Maar geen keuzestress omdat er 25 soorten wasmiddel zijn. Gezonde en duurzame producten zijn vaak wat duurder, dat klopt, maar ik adviseer daar graag bij. Minder bewerkt, meer uit het seizoen is juist voordelig daar moet je even handigheid in krijgen", aldus Lisanne.

De winkel is, ook door de deelnemers, relaxed en gezellig, zegt ze. "Tijd voor een praatje, een recept uitwisselen, een bezoekje aan de pluktuin, met de kinderen even schommelen of de varkentjes bekijken. Onze klanten zijn van alle leeftijden. Misschien kunnen we af en toe iets organiseren rondom voeding en gezondheid. Maar ik ben ook benieuwd of de klanten nog wensen en idee├źn hebben. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in."

Voor meer informatie:
Boerderij Groeizaam
Pilotenweg 7A
8303 EG Emmeloord
0527 252736
[email protected]
www.boerderijgroeizaam.nl

Publicatiedatum: