Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Jouw gids naar lokale boerderijen, evenementen en vacatures

Boerengids.nl is gelanceerd. Dit is een online platform dat consumenten verbindt met lokale boeren. Boerengids.nl maakt het eenvoudig om boerderijen, boeren evenementen en vacatures in de omgeving te ontdekken.

Achtergrond van Boerengids.nl
Youri Nieuwenburg, de oprichter van Boerengids.nl, heeft een diepe passie voor boerderijen: "Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb hierdoor een enorme liefde voor het boerenleven ontwikkeld. Ik woon nog steeds op een boerderij, namelijk biologische boerderijwinkel De Nieuwenburgt."

Youri legt uit: "Je hoort vaak mensen zeggen dat het cruciaal is dat mensen weten waar hun eten vandaan komt. En dat is natuurlijk ook zo. Maar boerderijen bieden zoveel meer dan dat. Het bezoeken van boerderijen is niet alleen leuk, maar ook heel educatief. En deze ervaring wil ik aan meer mensen meegeven. Zo is Boerengids.nl ontstaan."

Hoe Boerengids.nl werkt
Op Boerengids.nl kunnen bezoekers hun locatie invoeren om een uitgebreide lijst van lokale boerderijen te bekijken. Elk boerderijprofiel bevat gedetailleerde informatie over locatie, openingstijden, foto's en de activiteiten van de boerderij. Bovendien is het voor boeren gratis om hun boerderij aan het platform toe te voegen. Ook kun je een boerderij tippen via deze pagina.

Toekomstplannen
Boerengids.nl blijft zich ontwikkelen met de toevoeging van meer boeren, evenementen en vacatures, geeft Youri aan. "Daarnaast hebben we een beoordelingssysteem toegevoegd en zijn we bezig om meer functies toe te voegen, zoals een spaarkaart van alle boerderijen. Hopelijk zien veel boeren jullie snel op hun boerderij."

Voor meer informatie:
Boerengids
06 31362865
[email protected]
www.boerengids.nl

Publicatiedatum: