Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Parallel aan twaalfde editie Free From Food

Eerste editie Specialty Food Europe 2024: 5 en 6 november in Amsterdam RAI

De eerste editie van de vakbeurs Specialty Food Europe 2024 voor Premium, Gift- en Fine Food zal op 5 en 6 november plaatsvinden in Amsterdam RAI, die parallel loopt met de twaalfde editie van Free From Food.

Specialty Food Europe (SFE) is de vakbeurs over Premium, Gift- en Delicatessen voeding voor inkopers en eigenaren van delishops, gift shops, gespecialiseerde retail, traiteurs, luxe slagers, bakkers, patisserie en de luxe airport tax free food outlets in Nederland, België en de rest van Europa.

De co-locatie is ontstaan door vragen vanuit de markt en een bewuste keuze. Waar Free From Food zich richt op voeding met een gezonde en allergenen vrije claim, vegan, biologisch en plantaardig voor mainstream retail, richt Specialty Food Europe zich op juist op non-Free From met Premium, Gift Food en luxe verpakte voeding voor het Specialty en Premium Retail kanaal. "Hierdoor zal de algehele ervaring verbeteren voor de bezoekers van beide beurzen", aldus Ronald Holman, directeur van de organisator Expo Business Communications (EBC).

I am F&B Group was één van de exposanten op de Free From Food in 2023.

"EBC kijkt ernaar uit om Specialty Food Europe te laten groeien", zegt Sarah DePietro, Director Business Development voor EBC. "Onze bezoekende inkopers hebben aanzienlijke interesse getoond in het uitbreiden naar meer non-Free From, delicatessen en gourmet aanbod, waardoor dit een natuurlijke combinatie is die de ervaring zal verbeteren voor bezoekers en exposanten van beide shows."

De twaalfde editie van de Free From Food Show zal exclusieve toegang geven tot Specialty Food Europe, voor een gekwalificeerd en gefocust inkooppubliek vanuit de onafhankelijke retail, op zoek naar nieuwe, bestaande leveranciers en relaties van premium, Luxe- en delicatessenvoeding. Rvo.nl verzorgt de persoonlijke meetings en agenda planning tussen de producenten, distributeurs, importeurs en de delicatessenzaken, onafhankelijke, kleine en gespecialiseerde detailhandel om zo nieuwe mogelijkheden te creëren voor samenwerking, groei en sterke zakenrelaties binnen en buiten de Benelux.

"We hebben ervoor gekozen om Specialty Food Europe dit jaar samen te laten plaatsvinden met de Free From Food Show om het ROI van onze exposanten en bezoekers verder te optimaliseren", aldus Chris Gottschalk, director Marketing & Sales, in een verklaring. "De Free From Food Show is dé vakbeurs voor mensen die de diverse wereld van gezonde en voedzame voedingsmiddelen van vandaag willen ontdekken. Deze Specialty Food uitbreiding zal het evenement, de algehele ervaring en ROI van alle deelnemers verrijken en verhogen."

Voor meer informatie: www.specialtyfoodeurope.com

www.freefromfoodexpo.com

Publicatiedatum: