Tholen - Bij webwinkel De Grote Verleiding troffen ze de afgelopen week een heel speciale banaan aan. 'De meest bijzondere banaan die wij ooit hebben gezien, zodra we het jasje uittrokken zagen we er twee: een Siamese banaan?', werd op social media gemeld. "Ja, leuk hè? Ik heb het in de negentien jaar dat wij bestaan nog niet meegemaakt dat er zo'n banaan tussen zat. Hij is door ons genuttigd, want we hadden hem immers al opengemaakt om te zien wat er in zat", vertelt Anneke van Hootegem.

Ze geeft aan dat de zaken goed gaan in Kruiningen. "We hebben de afgelopen periode weer veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. We zitten in de de lift en we blijven in de lift. Als er nog sprake is van malaise in de sector, dan hebben wij daar in ieder geval geen last van."

De chauffeurs van De Grote Verleiding bezorgen de boodschappen bij de klant aan de voordeur en hier en daar zelfs tot in de koelkast. "We leveren in de hele regio. Ik geloof niet dat er een plek is waar we niet komen, maar die nieuwe adressen moeten natuurlijk wel in het schema opgenomen worden. Wat dat betreft lopen we tegen een aantal grenzen aan, dus moeten we wat 'reshuffelen'. Met de nodige maatregelen kunnen we iedereen goed blijven beleveren."

De biologische groenten blijven onverminderd populair, geeft Anneke aan. "Dat blijft een hot item en die vraag neemt nog altijd toe. Er is veel waardering voor het feit dat we de groenten en fruit zoveel mogelijk uit de regio halen."

Voor meer informatie:
Anneke van Hootegem
De Grote Verleiding
Hogenakkerweg 25
4416 RA Kruiningen
0113 320021
klantenservice@degroteverleiding.nl
www.degroteverleiding.nl