Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een jaar Hart voor Aarde

Het is alweer een jaar geleden dat Rolanda en Martin van den Heuvel hun biologische winkel Hart voor Aarde openden. Voor die tijd werden biologische producten door Martin geleverd met de Biotruck, een rijdende winkel.

De Biotruck gaf veel werk tegenover weinig inkomsten. Samen met Poppe Braam van DID-IT werd besloten om in de boerderij de Braamstruik de grupstal om te bouwen naar een biologische winkel. Daarnaast kon Martin de Jersey kalveren en kippen op de boerderij verzorgen en ook nog steeds bestellingen leveren aan de vaste klanten van de Biotruck.

De feestelijke opening van Hart voor Aarde was een jaar geleden en veel mensen in Nijkerk, Voorthuizen, Barneveld weten nu de weg naar de Hart voor Aarde te vinden.

Eenjarig bestaan
De viering van het eenjarig bestaan was net zo feestelijk als de opening. Er waren veel bezoekers, vaste klanten en belangstellenden, in een gezellige en gemoedelijke sfeer. Het weer werkte mee, regen bleef uit.

Buiten was een open vuur om aan te schuiven voor een praatje. Er was de plaatselijke popup pizzabakker met pizza uit de houtoven. Felice, de Italiaanse kok van DIDIT zorgde voor erwtensoep en pasta. Er waren Jersey gehaktballetjes en caprese met rode biet.

Bezoekers kregen een rondleiding bij de stiertjes en de kippenkarren en de kinderen konden zelf kerstballen versieren. Rolanda en Martin kijken terug op het afgelopen jaar en een geslaagde verjaardag van Hart voor Aarde.

Voor meer info:
Biotruck
info@biotruck.nl

Publicatiedatum: