Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wie wordt de nieuwe eigenaar van Ellen Natuurlijk in Wijk bij Duurstede?

Tholen - Ellen Appeldoorn en Michel Backus zullen halverwege 2024 afscheid nemen van hun natuurvoedingswinkel in het hart van Wijk bij Duurstede. "We willen heel graag dat de winkel juist als natuurvoedingswinkel wordt voortgezet. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze trouwe klantenkring, de buurt en de talloze passanten en dagjesmensen die vaak vanuit de Rijnhaven de winkel aandoen. Wij vinden dat dit type winkel hier perfect past en we zouden graag zien dat het zou blijven."

Zelfstandige winkel
Ellen Natuurlijk bestaat nu 10 jaar, Ellen Appeldoorn en Michel Backus zijn er sinds 2019 de winkeliers." Ellen Natuurlijk is een zelfstandige winkel. We kopen onze producten in waar we zelf willen, bijvoorbeeld bij lokale producenten voor brood, zuivel, jams, biologische bloemen, kruiden, cider en divers fruit & sappen. Maar natuurlijk ook bij de grote leveranciers Odin en Udea."

Rijksmonument
De winkel telt zo'n 50 vierkante meter en wordt door Ellen beschreven als heel sfeervol. "We zitten in een heel leuk pand in het oude deel van Wijk bij Duurstede. Dit is ook echt een leuk, schattig stadje met een mooie historische kern, een gezellige sfeer met veel terrasjes, restaurants en een opvallend rijk cultureel leven. We hebben in al die jaren een mooie band opgebouwd met de stad tussen de andere winkels, in het allerleukste straatje van Wijk. Ellen Natuurlijk zit op een gunstige plek in een rijksmonument en heeft een vrij compleet assortiment. Voor ons is de zorg voor de aarde, mens, dier en milieu het allerbelangrijkste. We doen dit met z’n allen, producent, leverancier, winkelier en de klant."

Pensioen
Het is met pijn in het hart dat Ellen en Michel besluiten de winkel van de hand te doen. Per 1 juli 2024 gaat Michel met pensioen. Ellen zal zich dan volledig gaan richten op haar andere natuurvoedingswinkel, De Groene Kamer in Rhenen.

"We willen onze winkel uiterlijk op 1 juli 2024 overdragen. Een eerdere overname is zeker mogelijk en kan eveneens tegen gunstige voorwaarden. Stoppen met dit leuke winkeltje doet ons wel pijn, maar als we een goede opvolger vinden die de mogelijkheden nog verder weet uit te bouwen, zijn wij heel tevreden."

Voor meer informatie
Wie belangstelling heeft voor de winkel, kan voor meer informatie terecht bij Ellen of Michel via 06 390 35 437 of 06 394 83 510.

Ellen Natuurlijk
Peperstraat 16
3961 AS Wijk bij Duurstede